DR.BELTER Cosmetic – tradiție, inovație și calitate germană a produselor destinate îngrijirii faciale și corporale!

Unul din liderii internaționali în domeniul cosmetologiei, brandul german DR.BELTER Cosmetic, cu 30 de ani de experiență pe piața cosmetică, creează și oferă o gamă largă de produse cosmetice profesioniste destinate procedurilor de tratament și îngrijire faciale și corporale. Tradiție, inovație și calitate – sunt elementele ce caracterizează produsele DR.BELTER® COSMETIC!

separator

Create pe baza celor mai eficiente ingrediente naturale și de proveniență marină, produsele DR.BELTER Cosmetic se mențin în topul preferințelor saloanelor de înfrumusețare și ale femeilor din întreaga lume.

Compania DR.BELTER® COSMETIC, înființată în 1979 de către Dr. Clemens Belter și soția sa, Gertrude Belter, este situată în Braunschweig, Germania. Astăzi, a doua generație a familiei Belter conduce cu încredere compania, respectând principiile tradiționale și de profesionalism, selectarea atentă a ingredientelor naturale brevetate din compoziția produselor și urmărirea tendințelor de excelență în domeniul producerii acestora.

Conceptul de îngrijire profesionistă, propus de echipa DR.BELTER, prezintă o abordare inovatoare a dezvoltării produselor de cosmetice. DR.BELTER® COSMETIC este o combinație excelentă de tradiții cu inovații, tehnologii clasice și tendințe moderne în cosmetologie.

Laboratoarele proprii, utilizate pentru cercetarea microbiologică și controlul produselor fabricate, îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și siguranță a produselor DR.BELTER Cosmetic.

DR.BELTER – cosmetica inspirată de natură!

Produsele cosmetice de la DR.BELTER sunt îmbogățite cu o varietate de componente naturale și materii prime de înaltă calitate. Cele mai eficiente și inovatoare substanțe active identice cu structura pielii umane, complexele de plante medicinale și extractele marine, din cele 11 linii cosmetice și mai mult de 140 de produse DR.BELTER, asigură o îngrijire optimă pentru orice tip de piele și categorie de vârstă.

Un aspect important al calității produselor DR.BELTER Cosmetic este compozitia acestora care NU conține uleiuri minerale și silicon.

DR.BELTER Cosmetic este alegerea profesioniștilor!

Cu o varietate de programe de îngrijire facială și corporală, cursuri speciale de reabilitare, destinate exclusiv practicilor din clinici și saloane de înfrumusețare, dar și prin prezența unei linii de îngrijire la domiciliu, brandul DR.BELTER Cosmetic asigură cele mai rafinate cerințe ale profesioniștilor, în materie de frumusețe, îngrijire și tratamente faciale și corporale.

Dr. Clemens Belter, biochimistul și liderul echipei de cercetare, dezvoltă, testează și optimizează continuu, în laboratoarele proprii ale companiei, toate produsele DR.BELTER. Principalele tendințe ale DR. BELTER® COSMETIC sunt:

• consolidarea structurilor stratului cornos al pielii;
• restabilirea proprietăților regenerative ale pielii și funcției de barieră;
• creșterea mecanismelor proprii de protecție ale pielii.

DR.BELTER® COSMETIC este o marcă axată pe aspectele științifice ale componentelor naturale, selecției ingredientelor active eficiente și materiei prime de înaltă calitate, potrivite inclusiv pentru pielea sensibilă.

Produsele DR.BELTER® COSMETIC:

• conțin ingrediente naturale în proporție de 95-100%;
• nu conțin parabeni, uleiuri minerale și silicon;
• conțin complexe patentate inovatoare și extracte de plante medicinale;
• oferă compatibilitate maximă cu structura pielii datorită ingredientelor biomimetice;
• sunt produse de calitate germană.

Un alt avantaj remarcabil al conceptului de producere reprezintă utilizarea de baze DLS identice cu structura pielii, factor natural de hidratare NMF, precum și complexe de normalizare, care asigură o compatibilitate maximă a produselor cosmetice cu pielea, o penetrare profundă și un profil înalt de siguranță!

Produsele DR.BELTER® Cosmetic respectă standardele BPF (bunele practici de fabricație) și directivele UE. Toate produsele sunt ambalate și expediate direct de la subdiviziunile fabricii din Braunschweig, Germania.

Poți afla mai multe detalii și achiziționa produsele DR.BELTER® COSMETIC accesând pagina companiei MILTONIA Pharma, distribuitor oficial al produselor DR.BELTER® Cosmetic în Moldova.

Aliona Triboi și-a pregătit bagajul de maternitate pe ultima sută de metri!
Articolul anterior
A fost decernat Premiul Nobel 2018 pentru medicină: doi cercetători, recompensaţi pentru descoperirile lor în terapia anticancer
Articolul următor
Alte articole interesante