Dr. Ecaterina Lica, despre inovațiile revoluționare în domeniul procedurilor de întinerire prezentate la ,,IMCAS Annual World Congress” 2018 din Franța!

Tendințele în industria frumuseții sunt reactualizate continuu în lumea întreagă, cu noi metode estetice revoluționare menite să redea tinerețea și să îmbunătățească condiția fizică. Recent, Ecaterina Lica, medic estetician, director la ,,Doctor Lica Salon”, a revenit de la un eveniment de top din lume. Medicul estetician a participat la ,,IMCAS ANNUAL WORLD CONGRESS 2018”, un congres de anvergură care s-a desfășurat în Franța și care a adus în prim plan discuții și prezentări privind inovațiile din lumea frumuseții.

separator

Congresul Mondial Anti-îmbătrânire a ajuns la 20 de ani de la fondare, iar ediția de anul acesta a fost una aniversară. Iată de ce congresul a adunat peste 6.000 de medici de profil din întreaga lume.

Ecaterina Lica, medic estetician, director la ,,Doctor Lica Salon”:

”În cele 12 săli prevăzute pentru lecții practice și teoretice, cu speakeri notorii din 40 de țări, am obținut noi cunoștințe în domeniu, pe care sunt gata să le aplic la ,,Doctor Lica Salon”.

Iată care sunt noutățile acestui an pe plan global:

1. Rejuvenarea intimă – noutatea congresului. Rejuvenarea vaginală intensifică plăcerea sexuală la femei și tratează anumite disfuncții sexuale, cum ar fi frigiditatea. Îmbunătățirea vieții sexuale după 40 de ani este o procedură binevenită. Aceasta este destinată în special femeilor, la care calitatea vieții sexuale are de suferit după o anumită vârstă. Intervenția este una ușor de suportat și nu necesită anestezie, iar restricțiile sunt minore.

Rejuvenarea vaginală constă dintr-o serie de proceduri care includ labioplastia, himenoplastia, recalibrarea vaginala și revitalizarea țesuturilor vaginale sau vulvare.

Urmatoarele opțiuni de tratament sunt disponibile:

  • aplicare PRP ( injectare de plasmă proprie)
  • injectare de acid hyaluronic
  • tratamente laser
  • tratament cu radiofrecvență.

Aceste tratamente pot fi aplicate singular sau în combinație cu alte poceduri, pachetul de tratamente asigurând o eficiență optimă și recele mai bune rezultate. Odată cu procedura vaginală poate fi tratată și zona genitală externă.

Programul de rejuvenare genitală dă rezultate excelente și are riscuri minime. Prețul acestei proceduri este de la 50 – 300 de euro.

2. O altă noutate a anului 2018 este Laser-ul care previne Acneea. Acesta va îngusta porii și va trata problemele glandelor sebacee.

3. Medicii esteticieni sunt și în așteptarea botox-ului lichid, care până în prezent a existat pe piață doar sub formă de praf. Botox-ul lichid va avea un efect cu o durată mai lungă.

4. Petele pigmentare vor fi tratate deja mult mai repede și mai ușor, cu un tratament intern pe bază de Glutationă, un antioxidant injectat intramuscular sau administrat pe cale orală, sub formă de pastile. Anterior, se efectuau, în acest sens, proceduri clasice de peeling-uri laser, photo. Acum, procedurile vor fi combinate și vor avea rezultate mult mai bune, pe parcursul a 3-4 săptămâni, comparativ cu 6 luni, cât dura tratamentul până acum.

10 ședințe de proceduri de tratament anti-pigmentare interne, la Doctor Lica Salon, costă 100 de euro.

În schimb, în 2018, potrivit medicului estetician, se renunță la peeling-urile profunde pe bază de fenol și acid tricloracetic în concentrație mai mare de 50 procente, care erau actuale acum 15 ani. S-a trecut la tratamente minim invasive, cu laser sau microneedling.

Jacheta fără mâneci! 15 idei originale cum să o porți
Articolul anterior
Micul dejun, acasă la Lenuța Gheorghiță
Articolul următor
Alte articole interesante