Ea este femeia care nu s-a tuns timp de 23 de ani. Cum arată părul ei?

Ea este rusoaica de 28 de ani nu și-a tuns părul de la cinci ani. Podoaba sa capilară uimește orice persoană care o vede. În mod surprinzător ea spune că nu îi este deloc greu să îl îngrijească. Iată povestea Anjelikai.

O asistentă medicală în vârstă de 28 de ani din orașul rus Irkutsk a fost poreclită „ Rapunzel ” deoarece are părul până la gleznă care nu a fost tuns de 23 de ani. În mod surprinzător, Anzhelika Baranova, în vârstă de 28 de ani, din Irkutsk, Rusia , a spus că părul nu are nevoie de prea multă întreținere și pur și simplu îl spală de două ori pe săptămână și îl lasă să se usuce.

Și, deși recunoaște că uneori poate fi inconfortabil, Anzhelika a spus că merită chinuiala. Asistenta medicală Anzhelika Baranova, nu a mai fost tunsă de la vârsta de cinci ani, iar acum părul aproape ajunge la pământ. Rusoaica de 28 de ani a decis că îi place părul ei lung când era mică și a decis să nu-l tundă.

„Am avut părul frumos încă din copilărie, deci nu a fost tăiat de când aveam cinci ani. Nu l-am dezvoltat niciodată intenționat, ci doar m-am gândit că ar trebui să fie așa.Totul este foarte simplu, îngrijire minimă. Îmi spăl părul de două ori pe săptămână cu un balsam hidratant pentru o pieptănare ușoară, apoi îl usuc natural și îl pieptăn foarte atent. Cei dragi, ca și mine, cred că părul lung arată foarte frumos.„, a declarat ea.

sursa

Olaf Scholz va fi viitorul cancelar al Germaniei
Articolul anterior
Pavel Sârbu îmbrăcat ca Monatik și pus să-i cumpere Nicoletei Adam o ținută
Articolul următor
Alte articole interesante