Ea este femeia cu pielea cea mai închisă din lume! Foto

Nyakim Gatwech este femeia cu pielea cea mai închisă din lume. Născută la 27 ianuarie 1993 în Gambela, Etiopia, aceasta a atras atenția pentru culoarea închisă a pielii și a obținut o popularitate semnificativă pe Instagram.

separator
Nyakim Gatwech este un model sud-sudanez. Părinții lui Gatwech locuiau în Maiwut, Sudanul de Sud, înainte de a fugi de războiul civil sud-sudanez la Gambela, Etiopia, unde s-a născut Nyakim. De acolo, au migrat în Kenya, unde locuiau în lagăre de refugiați, iar în cele din urmă ea a migrat în SUA împreună cu familia, când avea 14 ani. S-a stabilit inițial în Buffalo, New York, ulterior s-a mutat în Minneapolis, Minnesota. Deși nu a fost născută și nici nu a fost în Sudanul de Sud, ea se consideră în continuare sudaneză de sud.

Nyakim s-a gândit la o carieră de fotomodel după ce a participat la o prezentare de modă la Universitatea de Stat din St. Cloud. A apărut în afișele promoționale pentru filmul Jigsaw din 2017. Nyakim Gatwech este cunoscută pentru culoarea naturală a pielii sale întunecate și a fost poreclită Regina întunericului, potrivit Wikipedia.

Ea are peste 550.000 de urmăritori pe Instagram.     

Igor Dodon împlinește astăzi 45 de ani
Articolul anterior
Un microbuz cu moldoveni, împlicat într-un accident în România: doi răniți
Articolul următor
Alte articole interesante