Ea este tânăra care nu își epilează nicio parte a corpului. Care este motivul

Tânăra în vârstă de 26 de ani, a reusit să adune în jurul ei o comunitate de peste 232.000 de fani, după ce a început să posteze selfieuri în care apare neepilată. Arvida Bystrom este din Suedia și, în ciuda numărului mare de persoane care i-au dat follow pe Instagram, tânăra primește zilnic o mulțime de comentarii acide.

separator

Fiecare poză în care își etalează picioarele neepilate, părul de la subraț sau cel pubian, stârnește zeci de comentarii și dispute între cei care o susțin și cei care o consideră dezgustătoare. ”Este timpul să tunzi gazonul”, “nu am văzut niciodată o femeie cu atât de mult păr pe corp”, “wow, ești băiat sau un urs grizzly”, “Nu ești urâtă pentru că ai atât de mult păr. Idealurile de frumusețe sunt o tampenie”, “ești frumoasă și naturală”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Arvida, potrivit perfecte.ro.

Tânăra susține că ,,feminitatea nu are legătură cu părul de pe corp și că poți să fii feminină prin atitudine”. Ai și tu aceeași părere?

Cum să slăbești repede… vizual? Tinka Fox știe secretul

Cine e atât de norocoasă să scape cu kilogramele nemodificate după mesele de sărbători, să lase aici un comentariu. Așa. Norocoaselor, vă invidiem profund :) pentru că muritoarele de rând se spetesc la sala de sport, măcar pentru câțiva centimetri arși pe lună. Pe actrița Tinka Fox o putem lăuda cu niște paramenti minunați, deși recunoaște că nu este deloc prietenă cu sportul. Ne-am ținut scai de ea să îi aflăm secretul, care într-un final a fost dezvăluit.

🌐 Fii la curent cu noutățile LYTESS MOLDOVA:

Instagram: https://www.instagram.com/lytess_moldova/

Olesea Sfeclă despre epilare definitivă: ”Nu poți uita de părul nedorit în câteva zile”

Să fii gata mereu să porți costum de baie nu mai este un lux, ci mai degrabă o normalitate. Actrița Olesea Sveclă este norocoasa care a găsit secretul, după multe căutări, și e gata să ni-l spună și nouă.

Ești gata să îl afli și tu?

🌐 Fii la curent cu noutățile salonului Online:
Instagram
Facebook

Aliona Triboi: adevărata frumusețe este cea naturală, nu sunt fanul machiajului

Deși a crescut-o singură, mama a știut mereu să-i infiltreze interpretei Aliona Triboi dorința de a avea grijă de ea. “Oricât de ocupată aș fi nu uit să mă demachiez, este ceea ce fac indiferent de împrejurătăți”, ne spune artista în acest interviu.
Vă invităm și pe voi să îi aflați secretele de frumusețe și cum s-a simțit atunci când a testat noua gamă Equilibra, Vitaminica!

🌐 Fii la curent cu noutățile Equilibra Moldova:
Instagram
Facebook

Jessica Alba, însărcinată în șapte luni, a făcut accident de mașină
Articolul anterior
O fetiţă de trei ani a fost dată dispărută după ce tatăl ei a pedepsit-o
Articolul următor