Eu am cu ce să mă mândresc: istoria succesului meu

Femeile de succes, care și-au schimbat radical viețile, au avansat în activitatea lor și au devenit independente din punct de vedere financiar, îți împărtășesc istoriile realizărilor lor!

Marcela Iacoveț

Beauty Expert

Dacă crezi în tine, împărtășește această credință cu alții.

Eu conduc primul meu business deja de 20 de ani. Și la un moment dat, a încetat să-mi mai ofere satisfacție, am început să mă simt limitată. Acest sentiment bântuie multe femei, atunci când își pierd credința în munca depusă, și sufletul lor este lipsit de dragoste și încredere în sine.

Am făcut cunoștință cu compania Mary Kay la un master-class, unde am încercat produsele și am fost plăcut surprinsă de rezultat.

Pot spune cu încredere, că dorința de a mă redescoperi, m-a ajutat să iau decizia de a începe un business-parteneriat cu o companie, care astăzi zilnic mă motivează să merg mai departe, către marile mele scopuri și vise, mi-a dat dragoste și credința de sine.

Vreau să transmit aceste sentimente fetelor, care se află la începutul căii lor de dezvoltare și creștere în această companie. Vreau să le transmit un mesaj important: „Dacă aveți credință în voi înșivă, împărtășiți această credință cu ceilalți”.

După ce mi-am schimbat viziunea asupra multor lucruri, m-am îndrăgostit cu adevărat de viață. Am devenit cea mai bună versiune a mea. Am început de la un simplu Consultant de frumusețe, am muncit din greu și astăzi sunt Manager de vânzări, cu o echipă puternică de fete, pe care le unesc o singură pasiune.

Mariana Dogaru

Beauty Expert

Mary Kay a fost ca o gură de aer proaspăt în rutina mea zilnică.

Sunt mamă a doi copii minunați și sunt în concediul de maternitate.

Întâlnirea mea cu compania Mary Kay® a început cu o invitație la master-class, unde pentru prima data, produsele mi-au depășit toate așteptările. După două master-classuri, am decis să iau Setul fermecat TimeWise® Age Minimize 3D®, loțiunea tonică hidratantă regeneratoare TimeWise®, masca cu efect de omogenizare a tenului TimeWise® și un fond de ten. În aceeași zi, sora mea a venit să mă viziteze, și din glumă, am decis să prezint un master-class. I-a plăcut foarte mult produsele și a hotărât să le cumpere. În acel moment m-am gândit: „De ce să nu devin un Consultant de frumusețe și să fac master-classuri?” După câteva zile mai târziu am, semnat un acord cu compania. Mary Kay® a fost ca o gură de aer proaspăt în rutina mea zilnică.

Cea mai importantă motivație pentru mine – este familia mea. Copiii mei deja înțeleg, că mama lucrează și susține un master-class. În al doilea rând, sunt atrasă de oportunitatea de a schimba viețile femeilor, de a le oferi încredere în sine, în frumusețea lor. În al treilea rând, sunt inspirată de recunoștința și admirația zilnică a clienților, în urma utilizării produselor. Și, desigur, cadouri din partea companiei.

A inspirarea femeile – este o muncă grea: este important să nu le dezamăgiți visele și așteptările lor, să le ajutați să devină mai încrezute și mai puternice. Sunt mândră de succesul obținut în această companie, într-un timp atât de scurt. Am scopuri și vise mari. Sunt sigură că le voi realiza! Sunt fericită că Mary Kay® face parte din viața mea și a devenit o parte din mine.

Vera Gorbeeva

Beauty Expert

Vreau să aduc lumii pozitivism și frumusețe.

Am doi feciori mari, un nepoțel și o nepoțică, care sunt cei adorabili. Lucrul meu principal este legat de documente și rapoarte. Dar am dorit să fiu nu doar o bună angajată, ci și o Femeie frumoasă.

Într-o zi, s-a  finisat rimelul meu preferat de la Mary Kay® Ultimate Mascara. În căutarea rimelului, am venit la oficiul Companiei, unde am întâlnit viitorul meu mentor și Director de vânzări, Viorica Marcu. Ea mi-a explicat că pot să cumpăr nu doar rimel, dar pot să devin Consultant Independent de frumusețe, și să cumpăr nu numai produse cosmetice la un preț atractiv, ci și să câștig venituri suplimentare. Am luat imediat decizia de a deveni Consultant Independent de frumusețe.

Vreau ca copiii mei să se mândrească de mine în fiecare zi. Vreau să aduc în lume pozitivism și frumusețe, să schimb spre bine viața mea și a celorlalți oameni, și să împărtășesc cunoștințele pe care le-am primit în cadrul companiei.

Datorită companiei și produselor sale, s-a împlinit cel mai mare vis – întâlnirea și comunicarea cu oameni uimitori, pozitivi, recunoașterea pe scena Seminarului, vizitarea restaurantelor, călătoriile. Astăzi visez să câștig bani.

Specialiștii internaționali combat miturile: Este Laserul periculos pentru piele și duce la cancer?

Te gândești de mai mult timp să mergi la epilare performantă, dar ți-e frică de radiațiile Laserului? Ei bine, am decis să îți venim în ajutor și să-ți explicăm ce înseamnă această procedură, mai ales că și specialiștii străini au adus argumente care spulberă mitul despre faptul că ar fi una periculoasă pentru sănătate.

În ultimul deceniu, a crescut simțitor utilizarea luminii intens pulsate (IPL) și a Laserului  în procedurile medicale și cosmetologice. Cu toate acestea există încă multe temeri legate de aceste aparate. Înainte de a începe terapia, totuși, persoanele ar trebui să conștientizeze unele efecte secundare ale epilării cu laser, precum și unele mituri legate de acest proces. În special cele legate de faptul că radiațiile implicate în îndepărtarea părului cu laser ar putea duce la dezvoltarea celulelor canceroase. Acest articol îți va scoate la iveală adevărul despre aceste preconcepții.

Organizația americană responsabilă de siguranța și eficiența echipamentelor sau medicamentelor (FDA) a aprobat chiar din anul 1995, laserul, ca  dispozitiv medical pentru îndepărtarea părului. Aceeași organizație spune că “radiația laser nu este în sine dăunătoare și se comportă mai mult ca lumina obișnuită în interacțiunea  cu corpul uman. Radiația laser nu trebuie confundată cu undele radio, cu microundele sau cu razele X ionizante sau chiar cu  radiațiile de la substanțe radioactive, cum ar fi radiul.”

Totodată, Asociația Americană de combatere a Cancerului explică că “terapia cu laser folosește radiații neionizante sub forma unei surse de lumină concentrată, iar acest tip de radiații este diferit de radiațiile ionizante (de exemplu, radiațiile nucleare, razele X), despre care se cunoaște că provoacă cancer. În cazul îndepărtării părului cu laser, fasciculul laser este folosit pentru a ucide foliculii de păr ducând la împiedicarea creșterii părului de la acești foliculi.”

Ba mai mult, aceeași organizație recunoaște că „pe lângă îndepărtarea firelor de păr, terapia cu laser este utilizată  și pentru alte proceduri cosmetologice (de exemplu, îndepărtarea tatuajelor) și stomatologice; pentru tratarea varicelor, pentru operația de prostată, piele și ochi și pentru eliminarea pietrelor la rinichi. De asemenea, este utilizat pe scară largă și în tratamentul împotriva cancerului, inclusiv a celui de piele. ”

Potrivit specialiștilor Societății Americane în Dermatologie, îndepărtarea părului nedorit cu laserul este, în prezent, cea mai populară metodă de a scăpa de acesta pe termen lung.

Cu toate acestea, totuși este important de știut că această metodă de epilare definitivă poate avea și unele efecte secundare, ce-i drept minore și temporare. Printre acestea ar fi: arsurile locale ale pielii, eritem, prurit, căldură locală, cruste, uscăciunea pielii tratate.

De aceea este foarte important să știți cui încredințați siguranța pielii dvs!

Centrul Nomasvello Moldova, este parte a unei rețele internaționale specializate în epilare definitivă cu Laser Diode și IPL. Specialiștii Nomasvello au primit instruire în Italia și astăzi lucrează după protocoale internaționale. Aparatele Nomasvello permit realizarea unui tratament de epilare personalizat, în dependență de fototipul pielii și tipul firului de păr, dar și  de caracteristicile pielii (cît de repede se bronzează, dacă face arsuri solare, dacă este sensibilă ). Ceea ce este unic pentru piața din Republica Moldova este că echipamentul permite epilarea fără durere, eficientă și în siguranță chiar și pe pielea bronzată! Iar datorită produselor Laboratorului Nomasvello Spania pielea va fi hidratată și protejata, ceea ce va îmbunătăți cu siguranță aspectul ei. 

Făcând o analiză a recenziilor persoanelor care au încercat diferite tipuri de epilare, am concluzionat că este important în cazul în care ne-am hotărât la epilare cu laser sau ipl, să apelăm la centre specializate. Si aici Unica.md recomanda cu siguranță Centrele Nomasvello, specializate în epilare Laser Dioda si IPL încă din 2007, cu peste 600 centre în toata lumea și peste 1 milion de clienți mulțumiți. 

Centrul Nomasvello Moldova va așteaptă de luni până sâmbătă, pe adresa Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, telefon consultații și programări + 373 69 717 179. 

Andreea Marin, schimbare radicală de look. Vedeta s-a vopsit blondă, iar fanii i-au apreciat schimbarea

Andreea Marin a surprins pe toată lumea cu o nouă schimbare de look. Vedeta s-a vopsit blondă și s-a tuns. Schimbarea a fost pe placul fanilor săi, care i-au făcut o mulțime de complimente.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi bijuterii

Pe una dintre rețelele de socializare, Andreea Marin a încărcat o fotografie cu schimbarea de look pe care și-a făcut-o. Prezentatoarea TV a reușit să impresioneze pe toată lumea cu alegerea pe care a făcut-o. A optat pentru suvițe blonde și o nuanță mai deschisă pentru restul părului. De asemenea, ea s-a lăsat pe mâna unui make-up artist profesionist, care a transformat-o cu ajutorul pensulelor și a produselor de machiaj.

„Ceva special se întâmplă cu mine. Mulțumesc mult!”, a mulțumit Andreea Marin celor care s-au ocupat de schimbarea ei de look.

andreea-marin-blonda

Fanii vedetei au fost încântați de noul look al vedetei și i-au făcut multe complimente. De asemenea, cele care o urmăresc pe Andreea Marin au observat că pentru machiaj s-a folosit o nuanță de ruj pe care aceasta nu prea a purtat-o până acum, iar conturul a dat iluzia unor buze mai pline, mai voluminoase.

„Într-adevăr se vede schimbarea, dar deși toată lumea observă tunsoarea și culoarea părului, eu nu pot să trec cu vederea buzele. Cu mâna pe inimă pot spune că de la ele s-a produs marea schimbare. Suntem de aceeași vârstă și poate de aceea vă admir și apreciez cu întreaga mea ființă. Sunteți un om special, frumos construit și bine educat, cu mult bun simț și înalte valori și mai ales de o frumusețe naturală și în același timp izbitor de fermecătoare. Vă admir și prețuiesc cu întreaga mea ființă și chiar sunteți un model de viață pentru mine. Respect pentru valoarea pe care o dați ființei numită femeie”, i-a spus o urmăritoare Andreei Marin, condorm Libertatea.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi bijuterii

Victoria Beckham dezvăluie trucul ei de machiaj care îi dublează volumul buzelor

Câteva urme de creion ar fi suficiente pentru a crea iluzia unor buze mai voluminoase, potrivit Victoriei Beckham. Pe măsură ce se apropie Ziua Îndrăgostiților, fosta membră Spice Girls și-a dezvăluit trucul pentru a avea buze mai pline, într-un mini tutorial de machiaj postat pe contul oficial de Instagram al mărcii sale de cosmetice Victoria Beckham Beauty.

În acest scurt videoclip, vedeta apare în fața camerei, pregătindu-se să le arate urmăritorilor ei cum să reproducă semnătura „pout” a lui Posh Spice, creând aspectul unor buze mai „pline”. Metoda sa constă în conturarea buzelor cu un creion cu o nuanță mai închisă decât nuanța naturală a pielii, delimitându-le chiar deasupra liniei de demarcație de bază. Apoi, în loc să-și accentueze arcul lui Cupidon, urmându-i forma, trasează o linie dreaptă.

„Am tendința de a reaplica această linie pe tot parcursul zilei”, spune ea. Pentru cel mai bun efect, nuanța creionului de buze este puțin mai închisă decât rujul pe care îl folosește (ambele, evident, din propria linie de produse de înfrumusețare), amintește inconfundabil de estetica anilor 1990 și de machiajul iconic Spice Girls al Victoriei.

Odată considerată o greșeală de gust, această ,,buză tăiată” a avut multă vreme o reputație proastă. Revine printre tendințele cheie de make-up ale anului 2022. Dovada este că a cucerit deja vedete din toate generațiile, de la Jennifer Lopez la Tina Kunakey, prin Lily-Rose Depp, Kaia Gerber și Penélope Cruz.

Fii relaxat cu Top Shop și Iute Credit!
Articolul anterior
Președinția a transmis Muzeului Național de Istorie un colier de aur, dăruit Maiei Sandu de către președintele Ucrainei
Articolul următor