Exclusiv de la PUPA colecția de toamnă CHINA DOLL

Pentru a crea un nou stil rafinat, neo-gheișa, întâlnește fineţea și eleganța lumii de Est cu noua colecţie de produse cosmetice, „China Doll”.

Pupa, în acest sezon vine cu cele mai în vogă şi trendy culori ale toamnei. Iar pentru a crea o imagine mai feminină şi sobră, colecţia „China Doll” îţi îmbogăţeşte trusa de machiaj cu cele mai fine şi de calitate produse cosmetice.

Dacă vrei să ai o privire seducătoare şi sexy optează pentru fardurile de pleoape “CHINA DOLL EYE SHADOW”.  Aceste produse sunt create după ultimele tehnologii moderne pentru aplicare uscată și umedă a fardurilor, şi pe lângă acesta mai redau şi o lumină deosebită ochilor tăi.

Pentru a conferi o intensitatea absolută privirii tale, una dintre cele patru culori a creioanelor „CHINA DOLL MULTIPLAY” sunt opţinuea ta numărul unu din această toamnă. În acest sezon optează pentru Pupa! Optează pentru detaliile “Oriental-chic”!

Vrei buze mai voluptoase şi mai senzuale? Atunci rujului „CHINA DOLL PUPA VOLUME” este nota ta de succes la acest capitol. Nuanţele intense şi pata de lumină care o lasă pe buze aceste rujuri, îţi va conferi un plus de frumuseţe şi o doză de satisfacţie oriunde te-ai afla.

Fardul de obraz „CHINA DOLL BLUSH” este arma frumuseţii tale din aceast sezon. Acest produs unic îţi scoate în evidenţă atât fineţea, cât şi luminozitatea tenului.

Eşti adepta frumuseţii naturale şi a unui machiaj cât mai simplu? Atunci “LUMINYS TOUCH CHINA DOLL PEARLY EDITION” este ceea ce cauţi. Optează pentru produse cât mai naturale şi pentru un look cât mai fresh, atunci când vrei să scoţi în evidenţă simplitatea şi rafinamentul imaginii tale.

Pe lângă farduri, creioane, rujuri şi blush-uri, Pupa vine şi cu 6 nuanțe noi de lacuri de unghii „CHINA DOLL LASTING COLOR”. Ţie nu-ţi rămâne decât să combini aceste culori cu restul ţinutei tale.

Ai grijă de frumuseţea ta şi fii mereu în trend cu cele mai în vogă produse cosmetice şi culori din această toamnă.

Vă așteptăm la următoarele puncte de vânzare:Sun City but. 105, 144
Gemeni but. 39
Jumbo but. 308
Elat but. 12
Unic but.1
Grand Hall but. 2. Informații suplimentare 022 241 225

Mihai Trăistariu te face… vedetă!
Articolul anterior
Salon de Frumuseţe „Brizo”
Articolul următor