Exfoliant pentru corp preparat din ingrediente naturale

Acest scrub este foarte ușor de preparat chiar la tine acasă. Ai nevoie de doar câteva ingrediente naturale pe care le poți găsi în orice market din orașul tău. Mai mult, dacă ești în căutarea unui cadou special, poți prepara și oferi acest exfoliant homemade unei prietene bune, care cu siguranță va aprecia nu doar produsul, ci și efortul depus pentru crearea acestuia.

separator

Așadar, ai nevoie de un borcan frumușel, de dimensiuni medii și niște funde simpatice. Acest scrub nu presupune vreo tehnică specială de preparare, nici tratament termic, ci dozarea ingredientelor, amestecarea lor și apoi mutarea în recipientul dedicat păstrării.Iată care sunt ingredientele minune: o cană de sare de mare grunjoasă, jumătate de cană de ulei de migdale dulci, 10 picături de ulei esențial floral (alegi tu preferatul tău) și un sfert de cană de flori de lavandă.

Florile de lavandă trebuie să fie naturale, uscate pe care le poți găsi în piețele din oraș la prețuri destul de mici. Ai grijă de corpul tău, o merită din plin!

Daniela Ciocanu își vinde hainele în scop caritabil
Articolul anterior
Rihanna a lansat o colecție de haine pentru adolescenți
Articolul următor
Alte articole interesante