Expoziția Beauty 2020: Ivatherm te surprinde cu oferte speciale! Bucură-te de reduceri și cadouri

Cel mai mare eveniment de frumusețe al anului te așteaptă cu surprize și oferte speciale, la Moldexpo, în perioada 27 februarie – 1 martie. Echipa Ivatherm muncește la ultimele detalii pentru a vă surprinde plăcut și anul acesta!

separator

Pe lângă produsele cosmetice de calitate, Ivatherm a pregătit o gamă largă de oferte promoționale pentru tine și membrii familiei tale.

Pentru oricare două produse cumpărate la standul Ivatherm, primești un cadou garantat! Bucură-te, de asemenea, de oferta 1+1 la Loțiunea micelară cu apă termală Herculane.

Pentru îngrijirea tenului matur, beneficiază de oferta Ser anti-age cu cellule stem UNA. Cumpără un ser și primește Cadou crema de față.Oferta ser+cremă cadou este valabilă și pentru gama Glikolift. Iar dacă achiziționezi Crema antirid cu Resveratrol, primești Cadou Crema pentru ochi.

Pielea mâinilor necesită o îngrijire atentă în această perioadă. Bucură-te de oferta Multiperformance cremă hidratantă pentru mâini 1 + 70% reducere pentru al doilea produs.

Pentru îngrijirea tenului acneic, achiziționează cu preț special Ivapur A.I. Akne-syt și Ivapur gel spumant cadou.

Pentru îngrijirea pielii uscate și alergice la copii, dar și adulți, vine oferta Ivahidra + gel de spălare + cremă de corp cadou.

La capitolul make-up, bucură-te de o Loțiune micelară cadou, la fiecare fond de ten cumpărat, dar și de o serie de produse noi.

Promoțiile sunt oferite în limita stocului disponibil la standul ,,Farmacia Familiei”. Și asta nu e tot, vă așteaptă reduceri avantajoase.     

Un tânăr din Dâmboviţa s-a sinucis live pe facebook, zeci de prieteni l-au urmărit
Articolul anterior
Marian și Victoria: Nu ne imaginam că bucătarul-vedetă poate fi atât de romantic 8 buchete de flori într-o singură zi
Articolul următor
Alte articole interesante