Fii JOVIALĂ în culorile toamnei!

Cel mai colorat și generos moment al anului te cheamă să fii în armonie cu lumina lichidă și ruginie a apusurilor. Urmele verii sunt încă pe pielea ta, iar temperaturile scăzute, vântul și aerul uscat din spațiile interioare pot favoriza înroșirea și descuamarea tenului. Pielea ta cere hidratare, din nou și din nou!

separator

Păstrează crema antirid doar pentru îngrijirea de seară, iar diminețile dedică frumuseții tenului o cremă ,,cuminte”. O cremă de hidratare intensă, iar când vine vorba despre hidratare nu uita și despre consumul zilnic de apă, fructe proaspete de toamnă și legume de sezon.

Complimentele vor veni neîntârziat: ,,Ce bine arăți astăzi!”, când porți JOVIALE. Nimic nu te binedispune mai mult, la prima oră a dimineții, fix după prima cafea, decât un fond de ten care se așază ușor și aproape invizibil pentru un finisaj cât mai natural al tenului.Nu ai prea mult timp pentru dichiseli matinale, de aceea știu că preferi o cremă cu textură mai fluidă pentru dimineața, care să se absoarbă în piele, cât ,,ți-ai trece peria prin păr de câteva ori”. Urmează fondul de ten care să se așeze cu doar două degete și să se întindă uniform, cu aspect natural și să mascheze micile diferențe de colorit ale pielii sau să estompeze ridurile fine.

Privești cu admirație femeile care mânuiesc tot felul de bureței și pensule pentru aplicarea fondului de ten, dar ești din categoria celor care au doar degețelele din dotare pentru un machiaj pe repede-nainte? E bine!

JOVIALE este visul oricărei femei grăbite!

Este mai mult o cremă pigmentată, cu textură fluidă, dar nu atât încât să ți se scurgă pe mâini. Pompița dozează corect bob cu bob de produs. Vine în trei nuanțe naturale. Se absoarbe atât cât trebuie în piele, astfel încât să nu arate ,,prăfos” după un timp sau, dimpotrivă, să dispară fără urmă în piele.

Fondul de ten hidratant Joviale nu este uleios, corectează, hidratează, matifiază ușor și se menține câteva ore bune pe piele fără să fie nevoie de retușuri. Câte ore anume? Depinde de cât de hidratată este pielea ta (revenim la hidratare!). Are o putere de acoperire medie constituind o ,,a doua piele” pentru tine. Mult mai jovială, însă!

Achiziționează fondul de ten Joviale, de la Ivatherm, în toate filiale rețelei ,,Farmacia Familiei”!

Fructe moldovenești, în premieră la o expoziție din Spania
Articolul anterior
Artistul Ion Suruceanu își bucură publicul cu un dublu CD cu cele mai frumoase melodii din creația sa!
Articolul următor
Alte articole interesante