Finalista Miss Italia 2018 – un model cu proteză la picior, criticată dur

Este vorba de Chiara Bordi, în vârstă de 18 ani, care a stârnit controverse cu participarea sa la Miss Italia 2018. A reușit să fie finalistă, în ciuda faptului că poartă o proteză de membru inferior. Fata, deşi şi-a pierdut piciorul stâng din cauza unui accident cu bicicleta suferit la vârsta fragedă de 13 ani, este o foarte frumoasă. Faptul că ocupă locul trei în topul finalistelor i-a adus fotomodelului o serie de critici dure în mediul online, conform Daily Mail.

separator

În ultimele zile, finalista a fost ţinta insultelor pe reţelele sociale.

„Ai fost votată pentru că eşti mutilată“, „Eşti dezgustătoare, du-te acasă“, au fost doar câteva dintre comentariile negative primite de Chiara Bordi.
„Îmi lipseşte piciorul, însă vouă vă lipsesc o inimă şi un creier“, a răspuns Chiara pe contul ei de Facebook persoanei care i-a scris: „Ai venit la concurs doar pentru că eşti mutilată“.

De asemenea, ea a mai afirmat că „în spatele tuturor acestor răutăţi se ascund frustrări şi insatisfacţii“.

„Nu victoria este lucrul care mă interesează, ci să arăt lumii că viaţa este în continuare frumoasă, atunci când renaşti în urma unui eveniment dramatic“, a mai replicat aceasta.

Totodată, Chiara doreşte să promoveze diversitatea în industria fashion. Chiara Bordi a terminat pe locul al treilea acest concurs, iar titlul suprem a fost câştigat de actriţa şi cântăreaţa Carlotta Maggiorana, în vârstă de 26 de ani.Chiara este prima concurentă cu proteză la picior care a ajuns în finala Miss Italia. Tânăra şi-a expus proteza în timpul concursului de frumuseţe defilând şi în costum de baie, alături de celelalte concurente. Tânăra se descrie pe contul ei de Instagram „un model bionic“, care are în plan promovarea diversităţii în industria fashion şi care este pasionată de călătorii şi de sport.

Sursa

Un breakfast dedicat frumuseții by Mary Kay Moldova
Articolul anterior
Câteva recomandări de la fotomodele: cum să ai un corp frumos
Articolul următor
Alte articole interesante