Florăreasa ce îşi poartă mândră frumuseţea!

3 copii şi 27 de kg de care a scăpat, spun multe despre o femeie care este sigură de farmecul ei.

separator

În această lună vedem, prin ce transformări de look a trecut Marta Negrea – femeia care a învăţat de la flori să creadă în frumuseţea ei! Înarmaţi cu răbdare, am lăsat specialiştii, în frunte cu Anna Artiuhova să-ţi demonstreze măiestria şi de această dată, iar Marta ne-a zâmbit mulţumită de toate schimbările, de care a  avut parte.

 

Vezi mai jos, cum arată acum o femeie care şi-a acceptat cu demnitate schimbările în viaţă!

Nume/prenume:

Marta Negrea

Vârsta:

40 ani

Ocupaţia:

Florăreasă

A slăbit:

27 kg

În cât timp a slăbit:

12 luni

Instructor:

Natalia Velicoglo

Anna Artiuhova

, stilist proiect:  Marta este o femeie puternică, iar noi am vrut să evidenţiem această calitate.

Părul era destul de deteriorat şi pentru că ne-am dorit schimbări esenţiale, am hotărât să renunţăm la lungimea lui. În abordările vestimentare, am ţinut cont şi de faptul că doamna este întotdeauna înconjurată de flori şi am ales haine îndrăzneţe ca şi cromatică, dar şi accesorii pe potrivă. Îmi place rezultatul final. Aş sfătui-o pe Marta să încerce să păstreze înfăţişarea de acum, pentru cât mai mult  timp.

 


Xenia Cazacu

 

, Hair Stylist
salon “Welness Land”

Doamna Marta ne-a impresionat, prin hotărârea cu care a venit la salon. Deşi i-am spus că o să îi tăiem niţel din lungimea părului, ea a reacţionat destul de calm, fapt ce ne-a lăsat mână liberă pentru schimbarea, pe care ne-am propus s-o facem. Împreună cu stilistul am ajuns la concluzia că i s-ar potrivi perfect o freză în stil bob, pentru a-i reda un aer modern şi un look elegant. Această tunsoare în straturi permite părului să se aşeze în mod natural, fără prea mari bătăi de cap. În ceea ce priveşte alegerea culorii, am pus accentul pe o nuanţă de brun închis, căreia i-am dat o tentă de espresso, un maro închis, inspirat de culoarea aromată a cafelei concentrate.


Diana Bran

, Make Up artist
salon “Welness Land”

Pentru că doamna Marta este o femeie, căreia îi place machiajul natura,  i-am făcut anume aşa ceva. Astfel, am obţinut un look nou, extrem de plăcut şi mai ales, credem noi, apreciat de bărbaţi care adeseori afirmă că preferă frumuseţea naturală. Aş dori să dau un sfat tuturor femeilor: îndrăzniţi să fiţi aşa cum vă treziţi dimineaţa. Accentuaţi punctele forte: ochii, buzele sau pomeţii, oferind în acelaşi timp, luminozitate tenului- astfel veţi radia pe parcursul întregii zile.Pentru o seară frumoasă de martie!

Această rochie superbă de nuanţa coralului este perfectă pentru o seară frumoasă, alături de cei dragi sau chiar un eveniment deosebit. Datorită coafurii şi machiajului, floarea din păr şi eşarfa albă îi dau un aer franţuzesc şi cochet Martei, unde mai pui că albul şi roşul sunt culori simbol ale începutului de primăvară.


În căutare de noi ţinute!

Pentru un tur de forţă prin magazinele preferate trebuie să ne  pregătim în mod corespunzător. Dar să nu crezi că aceasta este o ţinută exclusiv pentru shopping, ea se potriveşte perfect şi pentru o plimbare prin oraş, pe o alee înverzită sau chiar pentru o zi la oficiu. Este practică şi foarte uşoară.

 


Soţia perfectă!

Asta, probabil va exclama soţul Martei, când o va vedea. Chit că aşa gen de coafură îi place enorm – pentru că e în stilul Getei Burlacu, pe care el o apreciază. Dar aici nu doar tunsoarea o avantajează pe Marta, dar şi întreg setul de haine. Culorile contrastante şi bijuteriile în ton cu acestea îi dau siguranţă, feminitate şi chiar o notă de senzualitate. Ce să mai vorbim, cu aşa ţinută orice femeie îşi poate recuceri soţul, cu care împarte deja ceva ani de căsnicie.

 


O zi de muncă plină de succes!

Pantalonii avantajează şi chiar scot în evidenţă silueta, de care se bucură acum Marta. O ţinuă business care denotă seriozitate, dar în acelaşi timp, bun gust. Prezenţa bluzei de un roşu aprins nu este doar pentru a-i accentua schimbarea de look, dar şi pentru a da culoare unei zile importante la oficiu. Îmbrăcată astfel, orice doamnă se va descurca până şi cu cele mai difcile proiecte.

Slăbeşte Sănătos – ediţia a II-a!


Stilist: Anna Artiuhova
Specialist Hair Style:

Xenia Cazacu, salon Welness Land”
Make up artist: Delia Deli, salon „Welness Land”
Foto/Video: Dumitru Goncear
Editor imagine: Ion Ştefanschi

Parteneri:

„Slăbeşte Sănătos” – ediţia a II-a!
Articolul anterior
Keune – eleganţă, creativitate şi modernitate
Articolul următor
Alte articole interesante