Fondul de ten care se potrivește oricărei femei

Orice femeie modernă își dorește să arate perfect și natural, fără să depună prea mari eforturi sau să piardă prea mult timp cu rutina de frumusețe. Așteptările ei de la un fond de ten sunt destul de simple: ”Vreau să fie rezistent, ușor de aplicat și să păstreze aspectul natural al tenului întreaga zi.”

separator

Un asemenea fond de ten există, acesta este TimeWise 3D™ de la Mary Kay®. Formula fondului de ten este soluția excelentă pentru cele mai importante probleme în crearea look-ului zilnic.

Soluția nr. 1 Tehnologia exclusivă IntelliMatch™

Datorită noii tehnologii de adaptare a nuanțelor, fondul de ten TimeWise 3D™ se adaptează ușor subtonului pielii. În rezultat, vei arăta natural și ireproșabil.

Soluția nr. 2 Complexul exclusiv Age Minimize 3D™

Componentele sale magice sunt resveratrolul încapsulat, vitamina B3 și peptida anti-îmbătrânire. Toți acești antioxidanți apără tenul de acțiunile radicalilor liberi, încetinesc procesul de îmbătrânire și păstrează aspectul tânăr al pielii. În acest fel, fața este protejată timp de 12 ore.

Soluția nr. 3 Mat rezistent sau lux luminos

Fondul de ten cu acoperire mată conține microgranule speciale care acționează ca un burete și absorb excesul de sebum, având efect anti-luciu.

Fondul de ten iluminator include particule reflectorizante și ulei de jojoba, care iluminează pielea din interior și o hidratează.

Soluție-bonus – noua pensulă universală ovală pentru aplicarea fondului de ten

Firele dense și moi aplică fondul de ten pe față cu pierderi minime. Pensula este ideală pentru conturare cu produse lichide.

Alegeți nuanța fondului de ten TimeWise 3D™ care vi se potrivește cu ajutorul Consultantului dumneavoastră de frumusețe Mary Kay.

Dacă nu aveți deocamdată propriul Consultant, vă ajutăm să îl găsiți! Sunați la Centrul de deservire Mary Kay: 022-259-800 sau scrieți un mesaj pe rețelele de socializare: facebook.com/mkmoldova.

Cancerul ereditar cutanat (melanomul). Evaluarea riscurilor de către experții de la CENTOGENE (Germany), lider mondial în domeniul testărilor genetice, doar la ALFA DIAGNOSTICA
Articolul anterior
Fiica în vârstă de 2 anișori a unui artist american a murit asfixiată în casă. Mesajul tatălui
Articolul următor
Alte articole interesante