Fondul de ten Joviale – soluţia perfectă pentru tenul tău!

Există o regulă simplă și de bază în ceea ce privește îngrijirea pielii: măcar un produs cu SPF pe zi! Indiferent că este vorba de cremă sau fond de ten. Dacă ai avut tentația să încerci „zile cu fond de ten” și „zile fără fond de ten”, ai învățat foarte bine diferența. Pe scurt, fondul de ten face diferența!

separator

În sezonul rece, lasă-te pe mâna fondului de ten Joviale de la Ivatherm!

Are o textură foarte fină, putere mare de acoperire și o rezistență naturală de lungă durată. Mai mult, corectează toate imperfecțiunile generate de acnee, rozacee, cuperoză, cicatrici, eritem, grație formulei sale.

Formula Joviale este bogată în ingrediente active hidratante. Datorită lor pielea se menține suplă, fină și elastică.

Conține:

  • Ulei de Jojoba și provitamina B5 care îi conferă tenului un efect hidratant, menținând suplețea și elasticitatea pielii.
  • Vitamina E care asigură protecția naturală a pielii
  • Alfabisabolol care are puternice proprietăți anti-inflamatoare, calmante și anti-iritante.

Astfel, Joviale, prin specificul formulei, hidratează, matifiază ușor și oferă un aspect final fără pete, roșeață sau riduri fine.

Pregătirea corectă a pielii înainte de aplicarea fondului de ten reprezintă, de fapt, marele secret. Hidratarea este cheia succesului. La fel, nu trebuie să uităm de demachierea zilnică ce îndepărtează reziduurile și luminează tenul, dar și de exfolierea săptămânală care eliberează porii și ne scapă de celulele moarte ce contribuie la aspectul tern al tenului.

Finalizează cu succes ceea ce cremele de îngrijire și demachiantul tău preferat fac în fiecare zi. Iar SPF-ul 25 asigură protecția solară de care ai nevoie.

Disponibil în trei nuanțe, este un produs sigur și foarte bine tolerat, chiar și de persoanele cu piele sensibilă. Nu conține parfum sau parabeni.

Oferă-i pielii tale exact ceea ce are nevoie, iar Joviale te va răsplăti cu o piele impecabilă. Îl găsești in Farmacia Familiei cu reducere de 30%, toată luna octombrie! Pret standard 399 lei, pret cu reducere 279 lei.

Acum te simți bine în pielea ta?

Actrița Aliona Triboi a devenit mămică pentru a doua oară!
Articolul anterior
Victor și Diana Micușa: Soluția împotriva unui divorț e simplă!
Articolul următor
Alte articole interesante