Îngrijește-ți corect tenul afectat de cuperoză și roșeața inestetică!

Probabil că ai auzit de termenul ,,cuperoză” sau poate ești tu una din femeile care se confruntă cu această problemă a tenului. Cum identifici cuperoza? Problema debutează de obicei la 30-40 de ani şi are un impact negativ asupra vieții, mai cu seamă din cauza aspectului inestetic și iritației pielii.

separator

Cuperoza este o afecţiune a pielii cu evoluţie cronică: cu episoade de înroşire a feţei (cauzată de căldură, alimente fierbinţi, emoţii); eritem permanent (înroşire) şi telangiectazii (vase de sânge dilatate, vizibile sub forma unei rețele sub piele); papule şi pustule; rozacee.

Diagnosticarea precoce a cuperozei este importantă, deoarece este o afecţiune progresivă, care, netratată, se poate agrava. Cuperoza debutează cu episoade de înroşire puternică a feţei (flush). Reacţia apare brusc şi este declanşată de anumiţi factori, cum ar fi: expunerea la soare, emoţii, mâncăruri picante, alcool. Roşeaţa feţei, asemănătoare cu roşeaţa provocată de arsurile solare, este însoţită de modificarea temperaturii pielii cu senzaţie de ”obraji în flăcări”.

Tenul afectat de cuperoză și roșeața inestetică necesită produse speciale de îngrijire.

Ivatherm ocupă poziția de lider în domeniul tratamentelor dermato-cosmetice pentru cuperoză și rozacee, grație produsului cosmetic Metrocreme, destinat tratamentului pentru roșeața cutanată și inflamația feței, și gamei Rosederm, care include cele 2 produse, loțiune micelară şi cremă pentru piele sensibilă, recomandate pentru pielea sensibilă cuperozică.

Rosederm Loțiune micelară anti-roșeață curăţă şi demachiază blând pielea fină şi iritată. Produsul este recomandat pentru îngrijirea zilnică a pielii cuperozice, a pielii sensibile, alergice, cu roşeaţă sau roșeață și scuame. Reduce eritemul (roşeaţa), calmează iritaţiile, reechilibrează pH-ul pielii. Are toleranţă oculară excelentă şi nu necesită clătire.

Se recomandă folosirea asociată: Rosederm Loțiune micelară (curățare și demachiere) și Metrocreme sau Rosederm Cremă pentru piele sensibilă cuperozică (tratamentul roșeței cutanate).

Conține: Apă termală Herculane cu efect antiinflamator, calmantă și anti-iritantă; Dextran sulfat – reduce eritemul, ameliorează microcirculaţia cutanată şi are rol  antiinflamator, LipacideTM C8G – ingredient activ de curăţare ce reduce iritaţia (restabileşte pH-ul acid al pielii) și secreția de sebum, inhibă dezvoltarea bacteriilor şi fungilor; Glicerină – cu efect hidratant.

Este un produs hipoalergenic, fără parabeni, fără săpun și fără alcool.

Rosederm Cremă pentru piele sensibilă cuperozică oferă îngrijire pentru pielea sensibilă cu eritem și telangiectazii (vase de sânge) din rozacee. Este recomandată în tratamentul pielii sensibile cuperozice cu rețea capilară vizibilă, localizată şi eritem. Reduce numărul şi mărimea telangiectaziilor aparente la nivelul feţei. Acţiune reparatorie anti-inflamatoare şi anti-angiogenetică.

Conține: Aldavine™, un extract special de polizaharide provenite din alege marine brune și roșii, cu rol protector asupra microcapilarelor pielii și structurii matricei dermice; Dextransulfat – cu rol antiinflamator, decongestionant, reduce edemul pielii iritate și senzația de „piele care strânge”; Alphabisabolol de origine naturală – cu puternic efect antiinflamator; Apă Termală Herculane, ce atenuează iritațiile și catifelează pielea datorită proprietăților ei calmante și antiiritante, fiind indicată pentru piele sensibilă.

Crema se aplică o dată sau de două ori pe zi, pe zona afectată: obraji şi aripile nasului, pe o perioadă de cel puţin 3 luni. Constituie o excelentă bază de machiaj.

Produsele sunt disponibile în toată rețeaua ,,Farmacia Familiei”!

Video. Anna Odobescu a pășit pe covorul roșu de la Tel Aviv, în cadrul ceremoniei de deschidere a concursului Eurovision 2019
Articolul anterior
Cum recunoști cancerul de sân la bărbați ?
Articolul următor
Alte articole interesante