Îngrijește eficient pielea mâinilor pentru a le păstra frumusețea și tinerețea!

Nu doar fața poate fi o carte de vizită pentru o femeie. Mâinile tinere și îngrijite sunt, de asemenea, o parte integrantă a atractivității feminine și au nevoie de atenție și protecție. Prin natura ei, pielea mâinilor este subțire și conține puține glande sebacee care, în mod normal, contribuie la producerea de componente nutritive esențiale pentru o piele sănătoasă.

Există mai mulți factori care acționează asupra mâinilor: temperaturile scăzute, vântul, soarele, detergenții, praful predispun tegumentul către uscăciune, piele aspră și riduri mici. Cum să îngrijești corect mâinile pentru a le păstra frumusețea și tinerețea?

Pentru o îngrijire delicată a pielii mâinilor, alege crema potrivită din gama Alkmene!

Alkmene Cremă intensivă pentru pielea uscată Bio Olive

Hidratează pielea și o face mai elastică. Formula nutritivă a cremei repară și revigorează pielea mâinilor crăpate și uscate. În plus, uleiul de măsline cu efecte antioxidante previne îmbătrânirea prematură. Conferă mâinilor un aspect catifelat și neted.

Alkmene Balsam pentru piele sensibilă Bio Mallow

Balsamul este potrivit în special pentru pielea sensibilă și iritată. Formula ușoară, neutră din punct de vedere al pH-ului, cu extract organic de mallow oferă o îngrijire delicată. Aroma florală delicată răsfață pielea mâinilor, glicerina naturală de origine vegetală protejează împotriva factorilor nocivi de mediu. Compatibilitatea cu pielea este confirmată dermatologic.

Alkmene Cremă pentru mâini și unghii Bio Cammomille

Crema cu o aromă plăcută de mușețel se absoarbe rapid și conferă o senzație de piele moale și catifelată de lungă durată. Folosită regulat, crema bogată în uleiuri vegetale și vitaminele A și E, înlătură aspectul de mâini aspre, crăpate și unghii casante.

Alkmene Balsam concentrat pentru pielea crăpată Bio Calendula

Crema reparatoare concentrată cu extract bio-calendula și fosfolipide asigură vindecarea și repararea pielii mâinilor afectate de factorii externi. Îngrijirea delicată regenerează mâinile crăpate, asigură hidratare de lungă durată și ameliorează senzația de “piele strânsă” – pielea mâinilor devine netedă și suplă.

Gama Alkmene prezintă produse cosmetice organice, bazate pe toate proprietățile benefice ale plantelor medicinale.

*Calitate organică – plante medicinale și uleiuri esențiale atent selectate, ce nu conțin pesticide sintetice și substanțe modificate genetic;

*Fără ingrediente nocive (fără parabeni, silicon, uleiuri minerale, Sulfat de Lauret de Sodiu (SLES) , Sulfat de Lauril Sodiu (SLS), PEG);

*Ambalaj reciclabil (ambalajul din materiale reciclabile, ecologic pure)

*Vegan (nu conține ingrediente de origine animalieră)

Produs în Germania.

Acum, poți beneficia de o reducere de 30% la oricare cremă de mâini din gama Alkmene. Oferta este valabilă în luna februarie, în toată rețeaua “Farmacia Familiei”.

Gheață pe drumuri. Circa 100 de persoane au ajuns astăzi la spitalul de urgență cu diverse traumatisme
Articolul anterior
Suferi de incontinență? Află câteva sfaturi utile despre cum să gestionezi problema
Articolul următor
Alte articole interesante