Îngrijire cu ingrediente naturale pentru un ten radiant și catifelat!

Tenul luminos, catifelat și tânăr este visul oricărei femei, indiferent de vârstă, iar dacă eşti dispusă să îi oferi îngrijirea corespunzătoare, acesta va arăta mereu senzaţional.

separator

Cea mai tare noutate a acestei veri vine de la Antos Cosmetică Naturală!

Compania Antos Cosmetică Naturală a descoperit produsul magic pentru ten. Fiind știut faptul că vița de vie roșie este cel mai puternic antioxidant, compania Antos a creat Uleiul Magic, al cărui efect este vizibil de la prima utilizare. Uleiul este unul nutritiv și foarte ușor asimilabil, cu proprietăți puternice anti-îmbătrânire (contribuie la reînnoirea celulelor). Conține Squalan care este îmbogățit cu vitamina E, ulei din semințe de viță roșie și argan.

Squalanul vegetal, extras din trestia de zahăr, conferă produsului o textură ușoară și delicată. Uleiul din semințe de viță de vie roșie și arganul redau pelii elasticitatea și o hidratează intens. Câteva picături sunt suficiente pentru a hrăni tenul, a-l face mai elastic, mai radiant și mai moale. Nu rata ocazia de a încerca produsul și a introduce în rutina zilnică de îngrijire Uleiul Magic pentru ten. Ia-l acum și răsfață-te zilnic de acum încolo!

Află mai multe detalii și comandă produsul pe pagina de facebok Antos Cosmetica Naturala.

Ludmila Cojocaru, medicul care a primit nașteri în pustiul Sahara: „Aș putea scrie o carte…”
Articolul anterior
Durere fără margini. Cei doi frați înecați într-un bazin din Sângerei, au fost petrecuți pe ultimul drum
Articolul următor
Alte articole interesante