Îngrijire delicată cu ingrediente naturale pentru toate tipurile de păr!

Părul sănătos și bine îngrijit este un atu al frumuseții. Te-ai săturat de aceleași șampoane care nu fac decât să îți agreseze și să îți îmbâcsească părul? Vrei un șampon delicat cu scalpul și părul tău, din ingrediente de calitate și prietenoase cu pielea și părul tău? Un șampon fără sulfați, care să îi redea părului tău strălucirea și sănătatea sa naturală, ar fi alegerea perfectă!

separator
Șampoanele Alkmene prezintă o soluție naturistă pentru îngrijirea zilnică a părului tău. Combinația unică de ingrediente naturale regenerează și îngrijesc părul. Șampoanele Alkmene Bio nu conțin sulfați, deaceea sunt recomandate și pentru îngrijirea părului prelucrat cu cheratină.

Alkmene Șampon pentru strălucire Bio Chamomile, 250ml

Șamponul cu extract organic de mușețel conferă părului tern și fragil luciu și putere. Combinația  specială de ulei organic de mușețel și ingrediente delicate de curățare pastrează părul mătăsos și suplu. Formula pH-neutră pentru piele asigură o îngrijire delicată a scalpului. Pentru un rezultat mai bun folosește șamponul în combinație cu Alkmene Balsam pentru păr Strălucire Bio Chamomile.

Alkmene Șampon pentru păr gras Bio Urzică, 250ml

Șamponul cu extract organic de urzică restabilește echilibrul natural al părului. Reglează activitatea glandelor sebacee, redă volumul și suplețea părului. Cu o formulă echilibrată, șamponul reduce cantitatea de sebum, datorită prezenței în compoziție a extractelor cu conținut bogat în flavonoide și taninuri, compuși cu proprietăți astringente. Formula  pH-neutră împiedică reîngrașarea rapidă și micșoreaza frecvența spălărilor.

Alkmene Șampon reparator Bio Calendula 250ml

Șamponul cu extract organic de gălbenele oferă părului uscat și deteriorat o îngrijire intensă și bogată. Formula cu extract Bio-Calendula regenerează părul fragil și stresat, astfel încât acesta își păstrează frumusețea și forța. Substanţele blânde de curăţare pe bază vegetală curăţă pielea și părul extrem de delicat. Recomandat pentru un păr mătăsos și suplu.

Alkmene Șampon pentru volum Bio Lavanda 250ml

Oferă-i părului tău volum puternic cu șamponul Alkmene cu levănțică organică. Șamponul este potrivit pentru toate tipurile de păr. Combinația specială cu extract de lavandă și ingredientele delicate  revigorează și stimulează în mod delicat activitatea folicului pilos, hrănește firul de păr cu elemente esențiale. Formula specială cu pH-neutru pentru piele curăță ușor parul și scalpul și este ideală pentru spălarea zilnică.

Rezultatul este un păr mai des, sănătos, viguros, plin de volum, strălucitor și mătăsos.Descoperă promoția  ALKMENE în rețeaua Farmacia Familiei!

La achiziționarea oricărui produs Alkmene pentru îngrijirea părului, primești 40% reducere la al doilea produs!

*Acesta poate fi un balsam pentru păr sau tonic!
*Reducerea se aplică la produsul cu preț mai mic.

Bucură-te de o îngrijire delicată a părului tău cu produsele brandului german Alkmene!

6 motive pentru care te dor dinții, chiar dacă nu ai carii
Articolul anterior
Cinci alimente pe care ar trebui să le consumi în fiecare zi
Articolul următor
Alte articole interesante