Îngrijire delicată pentru pielea sensibilă și deshidratată

Odată cu schimbarea anotimpurilor au loc anumite modificări la nivelul tegumentului. Pielea grasă are tendința să devină normală, cea normală poate sa devină mai uscată, astfel că îngrijirea tenului și pielii trebuie făcută cu produse corespunzătoare nevoilor acestuia, în funcție de fiecare anotimp.

În același timp, este recomandat să nu uităm nici de alimentația bogată în vitamine și de hidratarea intensă.

Inclusiv pielea corpului și a mâinilor, nu doar tenul, este afectată de schimbarea de anotimp, motiv pentru care una dintre cele mai importante reguli pentru a vă proteja pielea este hidratarea.

Numismed pH 5,5 prezintă o gama largă de produse pentru îngrijirea tenului. Fabricate în Germania produsele de la Numismed sunt remarcate prin calitatea și eficacitatea lor.

Gama de produse Numismed pH 5,5 Sensitive include următoarele ingrediente:

*Hydrolactol® 5.5 – component hidratant, special conceput pentru Numis med

*Ingrediente active – alantoină, provitamina B5 (pantenol), sorbitol, uree.

*Formula specială pentru pielea catifelată – acționează 24 ore

*Produsele nu conțin parfum, lanolină, PEG, coloranți, parabeni și uleiuri minerale, de aceea sunt deosebit de potrivite pentru pielea sensibilă și alergică.

*Eficacitatea și toleranța produselor Numismed este confirmată prin teste clinice, desfășurate de instituții autorizate germane.

Numismed Șampon Stress Relief pH 5,5 Sensitive 200ml

Șamponul curăță delicat părul și scalpul, este potrivit pentru utilizarea frecventă. PH-ul 5,5 neutru nu usucă scalpul. Factorii de îngrijire de calitate înaltă protejează structura părului și funcțiile naturale ale scalpului.

Potrivit pentru toate tipurile de păr, recomandat pentru utilizarea frecventa.

Numismed Deo roll-on pH 5,5 Sensitive, 50ml

Deodorantul Numismed pH5,5 oferă protecție împotriva transpirației timp de 24 ore. Textura de emulsie oferă o senzație plăcută de prospețime pe întreaga durată a zilei, iar pH-ul 5,5 menține stratul acid protector al pielii. Nu conține aluminiu. Nu înfundă porii. Testat dermatologic.

Numismed Cremă pentru față zi și noapte pH 5,5 Sensitive, 50ml

Această cremă cu rol special de protecție restabilește echilibrul natural de hidratare a pielii și ajută la atenuarea simptomelor de piele uscată, cum sunt senzațiile de iritație, arsură, strângere. Vitamina E are acțiune antioxidantă asupra pielii. Crema se absoarbe foarte rapid și lasă o senzație plăcută pe piele.

Numismed Loțiune de curățare pentru față și corp pH 5,5 Sensitive 200ml / Rezerva 1000 ml

PH-ul prietenos al pielii de 5,5 menține stratul acid protector al pielii.

Conferă pielii o rezistență sporită la factori externi de mediu ce pot afecta pielea. Loțiunea este recomandată pentru persoanele cu piele sensibilă, față și corp.

Loțiunea de curățare Numismed ph 5,5 catifelează pielea și o menține bine hidratată. Soluțiile de curățare folosite nu conțin săpun sau alte tipuri de substanțe pe baza de uleiuri parafinice. Este potrivită pentru spălarea feței, corpului, inclusiv și pentru pielea sensibilă a copiilor.

În luna aprilie, ofertă specială, doar în rețeaua Farmacia Familiei! Loțiunea de curățare Numismed Ph 5.5, format econom de un litru, poate fi achiziționată CU REDUCERE 30%!

Bilanțul deceselor cauzate de Covid-19 în ultimele 24 de ore
Articolul anterior
Un cunoscut jurnalist de investigații din Grecia a fost asasinat
Articolul următor
Alte articole interesante