Îngrijirea părului: produsele care întăresc foliculii piloși și oferă volum și strălucire

În fiecare zi, mai multe fire de păr cad și în schimb cresc altele noi, acesta fiind un proces fiziologic normal. Totuși, pierderea a mai mult de 50 – 100 de fire de păr pe zi este considerată îngrijorătoare. Dacă te trezești dimineața și găsești o mulțime de păr pe pernă sau aduni în timpul unei zile o mână de păr pe peria de pieptănat, este cazul să bați alarma și să apelezi la consultația unui medic triholog.

separator

Podoaba capilară este unul din cele mai atractive elemente ale look-ului unei persoane și, indiferent care ar fi cauza căderii intensive a părului, este important să incluzi în rutina de îngrijire a podoabei capilare produse care promovează sănătatea scalpului și părului.

Pe de altă parte, deși părul este foarte rezistent, o expunere prea mare la agenți chimici, cum ar fi decolorarea, vopsirea frecventă, substanțe chimice sau utilizarea constantă a unei plăci de îndreptat, pot lăsa părul fragil și denaturat.

O combinație de componente vegetale și proteine de soia – care stimulează creșterea foliculilor de păr – este soluția potrivită în rutina de îngrijire dacă te confrunți cu păr rar, subțire și lipsit de volum.

Ceaiul verde îmbunătățește microcirculația, strugurii roșii întăresc pereții vaselor de sânge. Proteinele de mătase învăluie părul cu un strat protector, iar extractul de bambus este o sursă naturală de minerale.

În același timp, celuloza reface țesutul capilar, iar keratina din el întărește structura părului.

1. Equilibra Șampon pentru îngrijire cu efect de hidratare şi fortifiere

Hidratează şi hrăneşte părul în timpul spălării. Conţine extract de aloe, argan, keratină și vitamina B6, B12. Potrivit pentru părul uscat și deteriorat.

2. Equilibra, fiole revitalizante pentru păr

Acest produs acţionează asupra cauzelor care provoacă alopecia. Vitamine din grupa B – B5, B3, B6, B7 acţionează în vederea eliminării tuturor cauzelor care pot provoca căderea şi slăbirea părului.

Extractul de struguri roșii și urzici stimulează creșteria părului, previne alopecia și protejează părul împotriva stresului endogen și exogen. Oprește căderea excesivă și stimulează creșterea părului sănătos.3. Equilibra Masca Reparatorie

Îmbogațită cu filtre UV, keratină și vitamina E, masca protejează culoarea părului vopsit și strălucirea acestuia și hrănește în profunzime. Complexul de keratină, panthenol, aloe și vitamina E, restructurează, rehidratează și hrănesc firul de păr.

Se aplică pe părul umed, proaspăt spălat, pe toată lungimea părului. Se lasă să acționeze 10-15 min, apoi se șamponează și clătește bine.

4. Equilibra Aloe Conditioner hidratant pentru volum, 200ml

Balsamul de hidratare a părului Equilibra® (Balsamo disciplinante idratante Equilibra® ) conține complexul special PHYTOSINERGIA (din argan + aloe + keratina vegetală cu proteine de grau), care hrăneşte, hidratează şi restructurează firul de păr.

Conceput pentru a oferi moliciune și pieptănare a parului uscat după fiecare spălare. Dens şi cremos, cu acțiune de formare a filmului, se înfăşoară în jurul firului de par îmbunătățindu-i elasticitatea. Folosit dupa şamponare, restabileşte volumul și strălucirea.Conține:

– Proteine de mătase: înfăşoară și protejează părul.

– Vitamina E: previne îmbătrânirea firului de păr.

Condiționator vegetal: îmbunătățește absorbția vitaminei E. Dă moliciune şi elasticitate.

Keratina din lână dă plinătate părului formând o peliculă de protecţie. PHYTOSINERGIA complex vegetal oferă efect de restructurare.

Găsește gama Equilibra pentru îngrijirea părului în rețeaua ,,Farmaciei Familiei”!  

Cine sunt moldovenii care pot obține o locuință prin programul ,,Prima casă”
Articolul anterior
Cercetătorii care au descoperit virusul hepatitei C au primit premiul Nobel pentru medicină pe anul 2020
Articolul următor
Alte articole interesante