Îngrijirea zilnică a tenului acneic și prevenirea apariției punctelor negre

Acneea este una dintre cele mai mari probleme ale tenului, care se manifestă prin pustule, inflamații mici locale și puncte negre. În cazul tenului gras, glandele sebacee au tendința de a produce mai mult sebum, ceea ce blochează porii cutanați, favorizează colonizarea bacteriilor și apariția acneei. Tenul gras are nevoie de o îngrijire zilnică specială pentru a diminua efectele și aspectul neplăcut al acneei.

separator

Un singur produs oferă trei efecte benefice în rutina de îngrijire a tenului gras sau acneic:

– matifiant

– antibacterian

– seboreglator

Alkmene Gel-Peeling-Masca 3 în 1, cu ulei de arbore de ceai, 150ml

Gelul-mască purifică tenul, reduce în mod vizibil punctele negre și neutralizează efectul strălucitor al tenului. Poate fi folosit în trei moduri: pentru curățare, exfoliere sau ca mască.

Acțiune 3 în 1 pentru tenul acneic și mixt

Formula de calitate înaltă combină ulei de arbore de ceai pur și ingrediente delicate pentru îngrijirea completă a tenului gras/acneic. Poate fi folosit pentru curățare, ca agent de exfoliere și ca mască, oferind beneficii de durată.

Ingrediente active:

– Ulei de arbore de ceai- antiseptic, antibacterian, antiinflamator
– Extract de hamamelis – astringent, diminuează porii dilatați
– Argila albă – seboregulator, matifiant, absoarbe excesul de sebum
– Panthenol – hidratant, revigorant
– Alantoina – cicatrizant, calmant

Curățare: Curăță cu o blândețe extremă pielea feței fără a o irita. Formula cu ulei de arbore de ceai previne iritația, oferind acțiune preventivă și elimină inflamațiile existente.

Peeling: Granulele exfoliază blând pentru a îndepărta celulele moarte și impuritățile acumulate. Extractul de hamamelis are efect astringent asupra porilor, iar argila absoarbe excesul de sebum și ajută la reducerea apariției punctelor negre.

Masca: Masca cu ulei de arbore de ceai reduce punctele negre și, în același timp, revigorează și reîntinerește pielea. Reglează producerea de sebum, reface și uniformizează relieful pielii.

Mod de utilizare

1. Efect de curățare: aplică pe pielea umedă, masează cu blândețe și clătește. Se recomandă utilizarea zilnică.

2. Efect de agent exfoliant: aplică pe pielea umedă, masează cu mișcări circulare și apoi clătește. Se recomandă utilizarea 1-2 ori pe săptămână.

3. Efect de mască: aplică pe față, evitănd zona din jurul ochilor. Lasă produsul să se usuce, timp de 3 minute. Clătește. Se recomandă utilizarea de 1-2 ori pe săptămână.

În luna iulie, poți achiziționa Alkmene Gel-Peeling-Masca 3 în 1 cu reducere de 30%. Oferta este valabilă în rețeaua ,,Farmacia Familiei”.

Zece persoane infectate cu Covid-19 au decedat pe parcursul ultimelor 24 de ore
Articolul anterior
Moldova se numără printre cei mai mari consumatori de unt din Ucraina
Articolul următor
Alte articole interesante