Injectarea cu ajutorul canulei – o nouă tehnică de augmentare a buzelor. Video

Buzele sunt cea mai senzuală parte a feței unei femei. Multe doamne și domnișoare solicită medicului estetician procedura de augmentare a buzelor prin injectarea acidului hialuronic, pentru a obține volum, echilibru și a oferi mai multă feminitate aspectului fizic.

separator
Intervenția de augmentare constă în atenta injectare de fillere cu acid hialuronic în buze, pentru un rezultat estetic natural și de lungă durată. O nouă procedură estetică de mărire a buzelor este injectarea cu ace speciale, atraumatice, de tip canulă.

Potrivit specialiștilor în domeniu, cu ajutorul canulei, este posibilă obținerea rezultatului dorit, fără vânătai și perioadă lungă de reabilitare. Un alt avantaj reprezintă injectarea preparatului prin doar două porți de intrare și distribuirea uniformă a acestuia pe linia buzelor.

Dr. Ecaterina Lica, directorul clinicii estetice ,,Doctor Lica Salon” prezintă tehnica de augmentare a buzelor cu canula, folosind preparatul Pressensa Seductiva Volume. Pentru mai multe detalii practice, urmăriți video-ul de mai jos:

Partenerii noștri
alte Articole interesante