Inovația în materie de lifting facial sunt tratamentele de întinerire cu fire bioresorbabile de ultimă generație!

Femeile care țin la aspectul lor fizic dar nu sunt pregătite pentru procedurile chirurgicale tradiționale de lifting, pot apela, de mai nou, la tratamentele de întinerire non-chirurgicale realizate cu fire bioresorbabile de ultimă generație.

separator

Inovația în materie de lifting facial este metoda de întinerire cu fire bioresorbabile MINT Lift, cele mai noi generații de fire minim invazive non-chirurgicale pentru augmentarea țesuturilor moi de pe față și corp. Procedura are la bază un mecanism simplu: medicul introduce un fir subțire care va crea un efect imediat de lifting și de susținere a pielii.

În timp firele se vor resorbi, ceea ce va determina un efect natural de regenerare a pielii, de stimulare a secreției de colagen și elastină. Firele MINT Lift se folosesc la corectarea ridurilor din zone delicate cum ar fi: fruntea, treimea medie a feței, treimea inferioară a feței, bărbia, glanda mamară, fese.

Potrivit specialiștilor firele MINT Lift conferă un V-lifting perfect și realizează:

• Efect instantaneu – vizibil imediat după procedură;
• Reducerea vizibilă a ridurilor și cutelor pielii prin metodă minim-invazivă;
• Rezultat pe termen lung, datorită crestăturilor microscopice ce creează suporturi de susținere opuse vectorului de introducere și, de asemenea, contribuie la stimularea mecanică și biologică a țesuturilor din jur și promovează regenerarea pielii;
• Potrivite pentru corectarea diferitelor zone ale feței și corpului;
• Uniformizează tonusul pielii.

O caracteristică a firelor MINT Lift este prezența crestăturilor dispuse în spirală în jurul circumferinței firelor pentru o aderență eficientă la țesuturi, fără nevoia de a aplica noduri. Firele sunt realizate din polidioxanonă (DPO) și sunt absorbite complet în decurs de 6 luni de la administrare.

Dr. Ecaterina Lica, directorul clinicii estetice ,,Doctor Lica Salon” prezintă metoda minim-invazivă de augmentare a țesuturilor moi și reducerea vizibilă a ridurilor și cutelor pielii folosind firele de ultimă generație MINT Lift. Vezi video!

 

S-a terminat cu plasticul! Agenții economici nu vor mai împinge consumatorilor pungi de plastic, altfel riscă amenzi usturătoare
Articolul anterior
Zece femei din aceeași familie au învins cancerul de sân, după o luptă de 15 ani
Articolul următor
Alte articole interesante