Inovația în materie de lifting facial sunt tratamentele de întinerire cu fire bioresorbabile de ultimă generație!

Femeile care țin la aspectul lor fizic dar nu sunt pregătite pentru procedurile chirurgicale tradiționale de lifting, pot apela, de mai nou, la tratamentele de întinerire non-chirurgicale realizate cu fire bioresorbabile de ultimă generație.

separator

Inovația în materie de lifting facial este metoda de întinerire cu fire bioresorbabile MINT Lift, cele mai noi generații de fire minim invazive non-chirurgicale pentru augmentarea țesuturilor moi de pe față și corp. Procedura are la bază un mecanism simplu: medicul introduce un fir subțire care va crea un efect imediat de lifting și de susținere a pielii.

În timp firele se vor resorbi, ceea ce va determina un efect natural de regenerare a pielii, de stimulare a secreției de colagen și elastină. Firele MINT Lift se folosesc la corectarea ridurilor din zone delicate cum ar fi: fruntea, treimea medie a feței, treimea inferioară a feței, bărbia, glanda mamară, fese.

Potrivit specialiștilor firele MINT Lift conferă un V-lifting perfect și realizează:

• Efect instantaneu – vizibil imediat după procedură;
• Reducerea vizibilă a ridurilor și cutelor pielii prin metodă minim-invazivă;
• Rezultat pe termen lung, datorită crestăturilor microscopice ce creează suporturi de susținere opuse vectorului de introducere și, de asemenea, contribuie la stimularea mecanică și biologică a țesuturilor din jur și promovează regenerarea pielii;
• Potrivite pentru corectarea diferitelor zone ale feței și corpului;
• Uniformizează tonusul pielii.

O caracteristică a firelor MINT Lift este prezența crestăturilor dispuse în spirală în jurul circumferinței firelor pentru o aderență eficientă la țesuturi, fără nevoia de a aplica noduri. Firele sunt realizate din polidioxanonă (DPO) și sunt absorbite complet în decurs de 6 luni de la administrare.

Dr. Ecaterina Lica, directorul clinicii estetice ,,Doctor Lica Salon” prezintă metoda minim-invazivă de augmentare a țesuturilor moi și reducerea vizibilă a ridurilor și cutelor pielii folosind firele de ultimă generație MINT Lift. Vezi video!

 

Aliona Triboi: adevărata frumusețe este cea naturală, nu sunt fanul machiajului

Deși a crescut-o singură, mama a știut mereu să-i infiltreze interpretei Aliona Triboi dorința de a avea grijă de ea. “Oricât de ocupată aș fi nu uit să mă demachiez, este ceea ce fac indiferent de împrejurătăți”, ne spune artista în acest interviu.
Vă invităm și pe voi să îi aflați secretele de frumusețe și cum s-a simțit atunci când a testat noua gamă Equilibra, Vitaminica!

🌐 Fii la curent cu noutățile Equilibra Moldova:
Instagram
Facebook

Specialistul Oohlala răspunde: 10 întrebări esențiale despre epilare cu zahăr

Epilarea a fost mereu un subiect de discuție și a creat mereu diverse situații de contradicție. În acest video, împreună cu specialistul Oh la la, Diana Seu, am discutat despre cele 10 întrebări legate de epilarea definitivă cu zahăr. Ah da, te îndemnăm să ne scrii ce ai mai vrea să știi și promitem să venim cât mai repede cu răspunsul așteptat de tine!

🌐 Fii la curent cu noutățile salonului Online:

Instagram: https://www.instagram.com/oohlala_md/

Facebook: https://www.facebook.com/epilareoohlala

Uită de masaj facial și botox! Tunsori care te fac să pari mai tânără și te pun în valoare la orice vârstă

Masaj facial, botox, acestea sunt lucruri pe care femeile le fac în speranța că vor părea mai tinere. Dacă îți dorești o schimbare, avem o veste bună pentru tine, o coafură sau o tunsoare la modă poate avea un efect similar. Părul ajută la înmuierea liniilor faciale și, de asemenea, poate distrage atenția de la un gât ceva mai îmbătrânit, scrie unica.ro.

Coafura în stilul lui Brigitte Bardot

Pentru cele care doresc părul lung și nu agreează bretonul, o coafură inspirată de cea a actriței  Brigitte Bardot poate fi alegerea ideală. Straturile de păr vor încadra fața și vor crea un aspect sofisticat și sexy.

Coada

Coada are puteri miraculoase. Îți ridică sprâncenele, iar bonusul este că pur și simplu nu necesită prea mult timp.

Pixie

Cu o astfel de coafură, oamenii îți vor vedea mai întâi fața. Stiliștii recomandă un păr mai scurt pentru un lifting facial – cu cât mai scurt, cu atât mai bine. Părul mai lung face adesea ca fața să pară obosită și nu proaspătă. Desigur, tunsoarea pixie nu este pentru toată lumea, așa că e de preferat să îți consulți mai întâi stilistul.

Tunsoarea pixie adaugă instantaneu prospețime și o energie tinerească aspectului tău. Este o tunsoare confortabilă și populară, care arată bine și fără nicio coafare suplimentară.

Bob gradat

Oferă un look modern și mai multă structură părului. Joacă-te cu liniile diagonale, la un unghi de 45 de grade, iar la spate să fie extrem de scurt. Dacă nu te poți decide asupra unei tunsori, optează pentru un bob clasic. Este o opțiune universală, se potrivește aproape tuturor și arată bine atât pe părul drept, cât și pe cel creț. Tunsoarea bob adaugă farmec și eleganță aspectului tău. Dacă îți lași părul puțin dezordonat, poți avea un aspect șic și poți părea mult mai tânără.

Tunsorea în straturi

Este o opțiune de compromis, deoarece vă împrospătează cu siguranță aspectul fără a-l schimba dramatic. Această tunsoare la modă este bună pentru femeile cu fața plină, deoarece șuvițele texturate și alungite pot schimba frumos proporțiile.

Lob

Este o tunsoare de întinerire care ascunde cu succes schimbările legate de vârstă. Este perfectă pentru o față subțire, alungită, cu o bărbie proeminentă. Arată extrem de atractiv pe părul creț și nu necesită aproape nicio coafare.

Cascadă

O tunsoare în cascadă creează volum, iar șuvițele din jurul feței îi îmbunătățesc forma. Cascadele sunt ideale pentru părul drept, atunci când îți dorești o schimbare subtilă a aspectului tău, nu una drastică. Este o tunsoare grozavă de întinerire pentru o față dolofană și rotundă. Chiar dacă îți place părul lung, îți recomandăm să renunți la el și să optezi pentru un păr de lungime medie. Femeile care au intrat deja în cel de-al patrulea deceniu de viață arată mai feminine cu părul de lungime medie.

Dacă faci bucle pe părul de lungime medie, vei crea volum.  Părul subțire și turtit te face să arăți mai bătrână, dar volumul îți face fața mai ascuțită și ascunde ridurile .

Sfaturi de la stiliști

Specialiștii au câteva sfaturi pentru tine. Iată ce ar trebui să știi! În locul unei tunsori netede, e de preferat să le alegi pe cele pline și cu volum. Astfel de coafuri au un efect de întinerire. Coafurile asimetrice și dezordonate pot fi de mare ajutor dacă dorești să îți împrospătezi aspectul.

Bretonul dezordonat poate ascunde micile riduri de pe frunte, în timp ce bretonul asimetric își face privirea mai expresivă. Este de preferat să eviți bretonul gros și drept. Părul lung este adesea purtat în coc sau sub forma acelor răsuciri franțuzești, iar astfel de coafuri te pot face să arăți mai în vârstă.  Coafurile anti-îmbătrânire sunt simple. Tunsorile fanteziste și coafurile complicate subliniază în mod nefavorabil schimbările legate de vârstă. Alege tunsori simple și naturale, care sunt cu adevărat tinerești.

S-a terminat cu plasticul! Agenții economici nu vor mai împinge consumatorilor pungi de plastic, altfel riscă amenzi usturătoare
Articolul anterior
Zece femei din aceeași familie au învins cancerul de sân, după o luptă de 15 ani
Articolul următor