Inovație revoluționară cu efect de ultra-întinerire: Noua linie cosmetică profesională INFINITY a fost lansată și în țara noastră!

Găsirea elexirului tinereții, îngrijirea tenului și menținerea unui ten strălucitor și neted sunt aspirațiile tuturor doamnelor și domnișoarelor care tind spre frumusețe și păstrarea pielii tinere cât mai mult timp. Ritualul profesionist de îngrijire și procedurile de întreținere sunt, acum, la un pas distanță, grație produselor inovatoare elaborate de biotehnologi calificați.

separator

Peste 50 de cosmetologi și specialiști dermato-cosmetologi din țara noastră, dar și invitați din străinătate, au participat, ieri, la conferința organizată de către marca spaniolă de produse cosmetice Casmara, cu ocazia lansării în Moldova a liniei noi de îngrijire profesională INFINITY – activatorul tinereții cu acțiune complexă de ultra-întinerire: neurocosmetică, genomică, epigenetică, crono-cosmetică, cosmetică regenerabilă, wellness.

Evenimentul a avut loc într-o ambianță plăcută și selectă, în incinta Bristol Central Park Hotel, din centrul Capitalei.

,,INFINITY- Future NGE Technology”, noul concept creat de laboratorul CASMARA reprezintă un tratament cosmetic inteligent, ce desființează legile timpului. La baza liniei inovatoare de îngrijire profesională cu doză unică INFINITY sunt cercetările științifice și medicale, tehnologiile combinate neuro- și cronocosmetice, elementele genomicii și epigeneticii, într-o singură procedură ce acționează asupra propriului cod genetic al îmbătrânirii, conform unui concept holistic complet nou. Efectul de ultra-întinerire și îngrijire a pielii depășește limitele texturii pielii, acționând asupra ADN-ului, expresiei genice, a sistemului nervos și bioritmurilor zilnice ale corpului uman.Tatiana Andrușcenco, medic dermato-cosmetolog, reprezentant Casmara Moldova:

,,Tratamentul Infinity este, cu adevărat, un lucru miraculos, unul nou pe piață, revoluționar. Suntem pioneri în a oferi un tratament complex, care nu este altceva decât o nouă generație a tratamentelor în dermatologie și dermato-cosmetologie, în estetică medicală, o nouă direcție de valorificare a bagajului genetic. Atunci când vorbim despre Casmara, facem referire în primul rând la calitate, produse premium pentru saloane, produsele profesionale care nu pot fi achiziționate decât ca urmare a consultației unui specialist și alegerea produsului cosmetic recomandat nevoilor tenului”.

Invitata specială a evenimentului, dermato-cosmetologul din Spania, Sheila Campos, a oferit o demonstrație practică, prezentând pașii necesari în aplicarea produselor inovatoare.


Este de menționat că o componentă distinctivă a produselor cosmetice CASMARA sunt măștile plastifiante alginate Peel Off, pentru față și corp, pe bază de ingrediente naturale. Măștile alginate CASMARA au câștigat aprecierea cosmetologilor din întreaga lume, fiind recunoscute drept măștile alginate numărul 1 în industria beauty!

 

De asemenea, specialiștii CASMARA au creat o procedură unică, denumită Express-30, care la sfârșitul rutinei de îngrijire profesională de jumătate de oră, oferă un rezultat vizibil, instantaneu, care persistă pe tot parcursul săptămânii.

O altă caracteristică distinctivă a mărcii CASMARA este procedura de îngrijire profesională cu doză unică, aceasta fiind selectată individual pentru fiecare client. Gama de produse Casmara include linii concepute în mod special pentru a oferi, utilizatorului final, soluții pentru orice problemă privind pielea feței și a corpului.

Toți cei prezenți la eveniment au beneficiat de instrucțiuni folositoare privind procedurile de îngrijire facială și corporală și, de asemenea, au primit produse profesionale de înaltă calitate de la brandul Casmara, dar și Diploma de participare ,,Brand Premium International”.

Marca spaniolă de cosmetice profesionale CASMARA este prezentă pe piața cosmetologiei de peste 40 de ani și colaborează cu 60 de țări ale lumii. CASMARA este marca de produse profesionale de înaltă calitate, ce nu poate fi cumpărată în magazine și farmacii. Aceasta este furnizată numai în saloanele de înfrumusețare și ar trebui să fie utilizată de cosmetologi profesioniști, deoarece nu este destinată utilizării la domiciliu. În acest scop, orice reprezentant al zonei respective de afaceri poate achiziționa pentru uz constant, de la distribuitor, produsele cosmetice spaniole profesionale CASMARA.

Cosmetica profesionala CASMARA reprezintă o bogată experiență a specialiștilor biotehnologi calificați. Produsele de înaltă calitate și eficiența demonstrată sunt rezultatul profesionalismului, încrederii și fidelității din partea clienților.

Mai multe detalii poți afla pe pagina de Facebook/Casmara Prestige Moldova sau pagina web www.casmara.com

 

Chirurgul-plastician Anatolie Taran a participat la cel de-al 16-lea Congres al Asociației Chirurgilor Plasticieni din România!
Articolul anterior
Un tânăr a fost lovit mortal pe bulevardul Dacia
Articolul următor
Alte articole interesante