Inovație URIAGE: protecție împotriva luminii albastre

Echipa Uriage în Moldova a organizat de curând un eveniment într-un cadru select, cu cei mai buni invitaţi, farmacişti şi medici dermatologi, care s-au convins încă o dată de forţa apei termale „Uriage” şi eficacitatea produselor create pe baza acesteia.

separator

Compania a trezit curiozitatea cu lansarea unei noi game ce poartă numele AGE PROTECT – Inovatia anti-aging de la Uriage.

Este vorba despre prima gamă de îngrijire a pielii de la Laboratoarele Uriage ce acționează împotriva semnelor îmbătrânirii și agresiunilor zilnice asupra pielii: lumina albastră, radiații UV, poluare, stres, oboseală etc.

Cel mai important aspect al acestei linii de îngrijire este protecția împotriva luminii albastre de la ecranul telefonului, laptop-ului sau chiar a televizorului. Se pare ca această lumină ne deteriorează tenul și ne afectează mai mult decât am crede. Sunt studii care demonstrează că lumina albastră emite radiații infraroșii și are efecte distructive asupra pielii, cum ar fi îmbătrânirea prematură.

Prin urmare, este extrem de important să ne protejăm pielea asigurându-ne că rutina zilnică include antioxidanți puternici, precum vitamina C și E, factor de protecție solară și ingrediente active care crează o barieră optimă între piele și lumina albastră/razele inflaroșii emise de către device-urile ce sunt o parte importantă din viețile noastre – telefoane, tablete și ecrane clasice.

Specialiști în domeniu, experți în dermatologie și cosmetologie au dezvăluit beneficiile produselor inovatoare din noua gamă Uriage destinate protecției pielii, oferind celor prezenți sfaturi în materie de frumusețe și îngrijire a pielii.

Echipa Uriage și-a bucurat invitatele și clientele fidele cu surprize, cadouri și, desigur, produse cosmetice din noua gamă AGE PROTECT de la Uriage.

Gama AGE PROTECT de la Uriage conține 7 produse pentru ten perfect la orice vârstă!

AGE PROTECT – Crema Contur de Ochi Multi-Action

• Îmbogățită cu ingrediente active cu rol de decongestionare și uniformizare a pielii
• Reduce vizibilitatea ridurilor și a cearcănelor, conferă un efect de lifting în zona ochilor și netezește pielea
• Combate pierderea fermității și lipsa de volum în zona ochilor
• Reconferă vitalitate și strălucire pielii
• Protejează pielea împotriva poluării și efectelor nocive ale luminii albastre.
• Hidratează pielea

AGE PROTECT – Crema de Noapte Multi-Action Detox

Acționează asupra semnelor îmbătrânirii și, în același timp, îmbunătățește oxigenarea la nivel celular. Noapte de noapte, pielea este regenerată, detoxifiată și își recăpăta luminozitatea.

AGE PROTECT – Crema Multi-Action

Ajută la prevenirea petelor pigmentare și reconferă vitalitate și luminozitate pielii. Protejează pielea împotriva poluării și efectelor nocive ale luminii albastre. Îmbogățită cu Apă Termala Uriage și ceară de plante (Acacia, Floarea-soarelui, Floare de preerie) produsul redă suplețe și hidratare tenului.

AGE PROTECT – Fluid Multi-Action

Îmbogățită cu ingrediente active astringente, reduce dimensiunea porilor și rafinează textura pielii, lăsând-o perfect netedă.

AGE PROTECT – Crema de Noapte Peeling Multi-Action

Această cremă delicată acționează pe timp de noapte, având un efect de peeling ce conferă luminozitate. Noapte de noapte, reduce vizibilitatea ridurilor, iluminează imperfecțiunilor, îmbunătățește textura pielii și reduce imperfecțiunile. Ajută la prevenirea petelor pigmentare și reconferă vitalitate și luminozitate pielii. Uniformizează pielea. Îmbunătățește oxigenarea celulară. Protejează împotriva efectelor poluării prin stimularea sistemulul de detoxifiere. Hidratează pielea.

AGE PROTECT – Crema Multi-Action cu SPF 30

Crema este îmbogățită cu factor de protecție UV, SPF30 oferind protecție și hidratare pielii.

AGE PROTECT – Serum Intens Multi-Action Intensive Serum

Reduce vizibilitatea ridurilor și liniilor fine, combate pierderea fermității și lipsa de volum, ajută la prevenirea petelor pigmentare și reconfera pielii vitalitate și luminozitate. Ingredientele active concentrate acționează în sinergie pentru acțiune anti-îmbătrânire puternică.

O femeie caută șoferul unei autocisterne care i-a salvat casa de la incendiu, până la sosirea pompierilor
Articolul anterior
Un polițist a salvat de la moarte un bebeluș înecat cu un biscuit
Articolul următor
Alte articole interesante