Interpreta Olesea Olteanu: despre secretele de frumusețe și relația cu fiica sa

Luna aceasta ne-am propus să o descoasem de secrete pe interpreta Olesea Olteanu, pentru care muzica înseamnă viață, emoții și trăiri. A început să cânte de la o vârstă fragedă, iar cei care i-au cultivat dragostea pentru folclor au fost chiar părinții ei.

separator

De asemenea, din repertoriul artistei nu lipsește nici muzica ușoară, iar colaborările sale în aceasta zonă îi aduc un plus de apreciere din partea publicului. Se mândrește cu realizările profesionale, dar cel mai mult cu fiica sa, care este deja domnișoară. Ce ține de frumusețea pielii , Olesea ne-a mărturisit că ecuația este simplă: gene bune și îngrijire cu produse de calitate. Totodată, am aflat că vedeta nu a călcat niciodată pragul unei clinici de frumusețe. Așa că, am profitat de ocazie și i-am făcut o programare la medicul dermatolog Ecaterina Lica ,care a răsfățat-o cu o procedură pentru ten.

#Podcast cu Zinaida Julea: ”NU am auzit niciodată un om care ar recunoaște că este invidios”

În acest interviu vei cunoaște o altă Zinaida Julea – mai nostalgică, tristă pe alocuri, dar cu aceeași voce superbă. S-a lăsat dusă de amintiri și nostalgie, ne-a povestit cum a fost și este viața de după cortină, și ne-a cântat – o doină superbă! Vă invităm să depănăm amintiri împreună cu Zinaida Julia și Andrei Porubin!

#usideschise cu Dana Marchitan: despre căsniciile eșuate, concurența de acasă, nelansare peste Prut și relația cu oamenii

Are o viață la fel de colorată precum este chiar și ea. Interpreta Dana Marchitan a simțit atât ovațiile cât și critica dură a publicului de acasă. Însă acest lucru au învățat-o să uite: situațiile grele, oamenii care o trădează  sau momentele dificile din viața ei.

“În spatele unui om care zâmbește mereu, să știți că e multă tristețe”, fraza prin care Dana a încercat să îi spună Aurei că are și ea zile grele, doar că viața este prea prețioasă pentru a pune accent pe acest lucru.

Confidențele și istoria interpretei Dana Marchitan le aflați din interviu de astăzi #usideschise!

#stilunic cu Nicu Țărnă:” În acea perioadă toți erau îmbrăcați la fel. Îmi plac schimbările de acum”!

Invitatul Nicoletei Adam în ediția de astăzi #stilunic este cel care de-a lungul carierei a trecut prin foarte multe schimbări, atât muzicale cât și cele legate de stil. Solistul trupei Gândul Mâței, Nicu Țărnă! Deși s-a lansat pe scenă în perioada când stilul era văzut altfel și era destul de greu să ieși în evidență, totuși i-a plăcut și a încercat mereu să fie altfel. Cum a fost perioada de atunci, cum vede schimbările actuale și ce stil i-a ales Nicoleta vedeți în ediția de astăzi!

Partenerii noștri
Author Oriflame
Adresa: Str. Vlaicu Pârcălab, 52
Tel.: +373 22 837 100
Facebook: https://www.facebook.com/oriflame.md/
Author Doctor Lica Salon
Adresa: Bd. Ștefan cel Mare 184
Tel.: (022) 23 53 25/ (079) 753 153/( 076) 798 877
Facebook: https://www.facebook.com/doctorlica
Video! Momentul în care un bărbat prinde un copil căzut de la etajul 10
Articolul anterior
Un bebeluș de 10 luni a murit subit în timpul unui zbor cu avionul
Articolul următor