Ivatherm dă timpul înapoi. Alege crema anti-rid potrivită pentru tenul tău

Fie că suntem sau nu pregătite, îmbătrânirea e un proces inevitabil și la fel este și apariția ridurilor. E imposibil să oprim timpul, însă ceea ce putem face este să apelăm la inovațiile dermato-cosmetice ce readuc luminozitate și fermitate chipului și reduc numărul de riduri.

separator

La ce ne uităm atunci când alegem crema anti-rid?

Inovațiile gamelor antirid (anti-aging) de la Ivatherm constau în acțiunea ingredientului activ principal din fiecare gamă, acesta adresandu-se diferitelor efecte ale trecerii timpului asupra pielii: riduri în formare, riduri instalate, diminuarea elasticității, luminozității și fermității pielii.Oricare din gamele anti-rid de la Ivatherm vă protejează pielea de semnele nedorite ale timpului, conferind luminozitate, suplețe și piele netedă, fără riduri. Descoperă ingredientul activ al fiecărei produs din gama antirid și alege crema care ți se potrivește.

Gama antirid de la Ivatherm conține Crema antirid pentru față (50ml) și Crema contur de ochi antirid, anticearcan (15ml), ambele dedicate tenului sensibil.

Cremele previn instalarea ridurilor, reduc numărul și adâncimea celor deja formate. Prin efectul botox-like, de inhibare a contracției musculare, pielea devine mai netedă și mai elastică.

  • Ingredient activ principal: Viniferol®, un complex obținut din viniferină (resveratrol), extras din tijele viței-de-vie de Bordeaux, unul dintre cei mai eficienți agenți anti-rid și anti-age.
  • Rol: Viniferol® restructurează și regenerează pielea în profunzime, activează receptorii celulari sensibili la retinol, derivat de vitamina A cu rol esențial în păstrarea tinereții pielii.

Acum, în ,,Farmacia Familiei” la procurarea Cremei antirid pentru față primești cadou Crema antirid și anticearcăn pentru zona din jurul ochilor.

Accident în capitală: o șoferiță și cei doi copii ai săi au ajuns la spital
Articolul anterior
Câte zile libere vor avea bugetarii de Crăciun?
Articolul următor
Alte articole interesante