Ivatherm dă timpul înapoi! Alege UNA cu efect rapid de întinerire a pielii

Fie că accepți sau nu fenomenul, îmbătrânirea este un proces inevitabil. La fel este și apariția ridurilor. Vestea bună este că efectele îmbătrânirii pielii pot fi reduse sau încetinite datorită inovațiilor dermatocosmetice ce conferă luminozitate și fermitate chipului și reduc semnificativ numărul ridurilor și al liniilor fine.

separator

Cu ajutorul inovațiilor dermatocosmetice regăsite în gama anti-aging UNA, Ivatherm dă timpul înapoi și te ajută să alegi produsele potrivite tuturor tipurilor de piele matură, chiar și pentru cea sensibilă.

Alege GAMA UNA cu efect rapid de întinerire a pielii!

Crema de față UNA anti-aging (50 ml) reduce vizibil, în doar 2 săptămâni, adâncimea și numarul ridurilor de pe față și gat, crește fermitatea și grosimea pielii, reface conturul feței. Crema contur de ochi UNA anti-aging (15 ml) reduce vizibil adâncimea și numărul ridurilor „laba gâștei”, crește luminozitatea pielii și redă suplețea și finețea pielii mature. 

În căutarea soluțiilor anti-aging s-au descoperit ingrediente active, care să influențeze mecanismele de regenerare la cel mai intim nivel al pielii. Un astfel de ingredient este celula stem. Ingredientul activ principal al gamei UNA este PhytoCellTec™ Alp Rose, celule stem vegetale extrase din Rhododendron Ferrugineum, plantă rară ce trăiește în condiții climatice extreme, la peste 2000 m altitudine, în Munții Alpi.

Rolul PhytoCellTec™ Alp Rose: Celule stem vegetale din acest ingredient cresc vitalitatea și protejează longevitatea celulelor stem din piele, accelerând regenerarea epidermului și îmbunătatind funcția de barieră. Pielea devine vizibil întinerită în 2 saptamâni.

Alege cu încredere UNA cremă de față anti-aging sau UNA cremă contur de ochi anti-aging pentru un vizibil efect de întinerire asupra pielii în numai două săptămâni, conform studiilor clinice.Ambele creme au o textură fluidă și lejeră ce se absoarbe rapid în piele. Se recomandă aplicarea cremei dimineața și seara, aceasta constituind și o excelentă bază de machiaj. Produsele sunt ambalate în flacon airless ce previne contaminarea și oxidarea produsului.

UNA redă suplețea, elasticitatea și luminozitatea pielii mature. Astfel, pielea va arăta mai tânără și mai sănătoasă în scurt timp.

Important! Toate produsele Ivatherm conțin Apă Termală Herculane provenită din cel mai vechi izvor termal în Europa; sunt hipoalergenice și se adresează celor mai sensibile tipuri de piele.

Produsele anti-aging Ivatherm se găsesc în toată rețeaua ,,Farmacia Familiei”, acum cu 20% reducere!

Doar la Unica Sport Elat, OFERTĂ „MAGNET” 1=3!
Articolul anterior
Accesorizează-ți ținuta ca să fii la modă în această toamnă
Articolul următor
Alte articole interesante