Jennifer Lopez, cu ridurile la vedere în cel mai recent pictorial! Fanii au rămas uimiți

Jennifer Lopez este una dintre vedetele care se pot lăuda cu aparițiile mereu impecabile, pielea strălucitoare și corpul perfect tonifiat. Mulți ar crede că rezultatele se datorează intervențiilor estetice, însă nu este așa. Și a demonstrat-o chiar actrița.

separator

Jennifer Lopez, la cei aproape 50 de ani ai săi, face eforturi pentru a arăta de milioane. O ajută și genele, însă artista merge în mod regulat la sală și face sport pentru o condiție fizică de invidiat. Artista, mamă a doi copii, a pozat recent pentru ediția de februarie a revistei Harper’s Bazaar, iar ceea ce a ieșit i-a impresionat pe fani. Așa după cum toată lumea se aștepta, diva și-a arătat corpul fără cusur, iar cu o poză a stârnit la fel de multă admirație. Jennifer Lopez nu a făcut nimic să-și ascundă ridurile, deși a putut să o facă. Machiajul ar fi cea mai simplă soluție, iar chirurgia estetică ar scăpa-o de multe griji. Dar alege să fie naturală, îmbunătățind doar ceea ce încă poate.

Într-o poză, artista poartă un machiaj foarte natural, abia perceptibil, care nu-i ascunde deloc ridurile de la ochi, demonstrând că o femeie poate avea farmec la orice vârstă. Sunt riduri fine, poate de expresie, dar ele există. ”Chiar și ridurile ei sunt frumoase. E o frumusețe naturală, cu sau fără machiaj”, au comentat fanele.

sursa

A călătorit în aproximativ 90 de țări! O româncă este stewardesa familiei regale din Emiratele Arabe
Articolul anterior
Boala crâncenă a imobilizat-o în scaunul cu rotile, iar fiecare zi este un chin și o durere pentru Maria și mama ei
Articolul următor
Alte articole interesante