Jennifer Lopez și-a găsit sosia. O tânără din Rusia seamănă leit cu faimoasa artistă

O tânără studentă din Rusia seamănă perfect cu Jennifer Lopez. Aceasta susține că este oprită pe stradă de oameni care cred că este artista americană.

separator
Deși este cu 30 de ani mai tânără ca J-Lo, Natalia Mirskikh din Cheliabinsk, Rusia, este deseori confundată cu starul pop, care anul acesta a împlinit 50 de ani. La început era deranjată de această confuzie, însă acum studentă în vârstă de 19 ani a decis să accepte aceste similarități. Mai mult, susține că lookul ei o ajută în munca ei de modelling.

„Nu este uimitor ca oamenii să te confunde cu o persoană de 50 de ani când eu nu am nici 20. Dar este J Lo, care nu își arată vârsta, așa că privesc asta ca pe un compliment. Prima dată când cineva mi-a spus că semăn cu ea aveam doar 14 ani și nu știam cine este ea”, a povestit Natalia pentru Story Trender.

„Când am început munca de model, make-up artiștii s-au oferit să mă coafeze și machieze așa cum o face ea și nu mi-a venit să cred cât de mult semănăm. Acum, toți agenții și make-up artiștii din oraș mă strigă J Lo. Unii dintre ei probabil nici nu îmi știu adevăratul nume. De fiecare dată când lucrez cu o persoană nouă, aceasta face o poză și o postează pe social media pentru a pretinde că a vizitat-o Jlo. Este ca și cum aș fi la fel de faimoasă ca adevărata Jennifer Lopez”, a afirmat tânăra rusoaică.

„Visul meu este să o întâlnesc pe J Lo personal – Mi-ar plăcea să știu ce crede despre look-ul meu”, a mai spus Natalia, potrivit unica.ro.
   

Moldoveanul Ion Cebotari, premiat pentru cel mai bun film de animaţie în Franţa!
Articolul anterior
Emilian Crețu dăruiește speranță și curaj. Actorul a vizitat o doamnă aflată pe patul de spital, în Italia
Articolul următor
Alte articole interesante