Joviale: acoperire impecabilă și efect satinat al pielii

Un machiaj reușit aduce pe chipul femeii un aspect natural al frumuseții sale, iar pregătirea corectă a pielii înainte de aplicarea fondului de ten reprezintă, de fapt, marele secret.

separator

Hidratarea este cheia succesului de la primele ore ale zilei, ritualul de îngrijire sfârșind cu demachierea zilnică, ce îndepărtează reziduurile și hrănirea pielii pe timp de noapte. Dar nu trebuie să uităm și de exfolierea săptămânală care eliberează porii și elimină celulele moarte ce contribuie la aspectul tern al tenului.

Completează cu succes ritualul tău de frumusețe cu fondul de ten Joviale de la Ivatherm, ce acționează ca o cremă hidratantă, iar totodată asigură protecție solară cu SPF 25.

Ivatherm încearcă să îți ușureze munca și căutările, prezentându-ți fondul de ten Joviale, ce satisface toate cerinte unui fond de ten perfect. Joviale vine în 3 nuanțe, astfel încât cu siguranță vei găsi una potrivită tenului tău.

Fondul de ten Joviale (SPF 25) asigură un machiaj natural, cu acoperire impecabilă și efect satinat al pielii. Cu acesta poți realiza un machiaj de lungă durată. Formula fondului de ten este bogată în ingrediente active hidratante, fără parabeni și fără parfum, cu pigmenți 100% minerali.

Este excelent tolerat chiar și de tenul foarte sensibil.

Ingredientele sale, fără parabeni și fără parfum, sunt mai degrabă o formulă pentru o cremă hidratantă pigmentată:

– Uleiul de Jojoba și provitamina B5 (pantenol) îi conferă un efect hidratant, menținând suplețea și elasticitatea pielii;

– Vitamina E (tocoferol) asigură protecția naturală a pielii prin reducerea stresului oxidativ;

– Alfabisabololul are puternice proprietăți anti-inflamatorii, calmante și anti-iritante;

– Filtrele solare asigură protecție împotriva radiațiilor solare (SPF 25) și contribuie la prevenirea îmbătrânirii pielii.

Pentru machiajul care se păstrează neatins mai multe ore, există un truc: pulverizarea apei termale din spray, într-un strat foarte fin, ca tușă de final.

Toată luna ianuarie, achiziționează fondul de ten Joviale, în rețeaua ,,Farmacia Familiei”, cu 25% reducere! 

Incendiu într-un bloc din Chișinău: un mort și trei răniți
Articolul anterior
O școală din Moldova a interzis telefoanele mobile
Articolul următor
Alte articole interesante