Lady’s – Magazinul tău de parfumuri și produse cosmetice!

Ai obosit să dai bani grași pe produse cosmetice și încă stai în dubii dacă sunt originale sau nu? Află că piața moldovenească îți propune – o nouă companie care distribuie produse inedite ale brăndurilor ca: Isabelle Dupont Paris, Camil, Impala Germania, Regal Bulgaria, I.D. Sangado – Franţa ş.a.

Lady’s este o companie tânără ce promovează produse cosmetice de foarte bună calitate cu preţuri foarte accesibile.

Descoperă frumusețea împreună cu Lady’s!

Compania Lady’s este primul distribuitor al parfumurilor I.D. Sangado în Republica Moldova.

Anul trecut Iago Daniel Sangado, un tehnolog cu o experienţă de peste 25 de ani în industria parfumurilor, a lansat o gamă de parfumuri premium ce îi poartă numele şi care conţine peste 100 de arome, parfumuri de damă dar şi bărbăteşti. Această gamă include o colecţie de lux masculină şi trei colecţii de lux feminine: Floral, Clasic şi Oriental. Parfumurile „Sangado” sunt produse concentrate ce au la bază esenţe selectate cu mare grijă. Produsele au concentraţie mare de parfum: 22% pentru ea şi 18% pentru el.

Catalogul oferit de Lady’s te surprinde cu preţuri speciale de lansare pentru toată gama vastă de produse. Produsele sunt pe bază de minerale şi vitamine, îmbogăţite cu extracte din plante, melci şi uleiuri aromatice. Nu conţin parabeni.

vezi catalogul

Află mai multe pe site-ul oficial al companiei http://www.ladys.md/catalog/ sau apelând la telefonul (022)804444.

lady'sLADY’S
Tel.: + 373 22 804444

Ministerul Culturii a desemnat pe cei mai buni
Articolul anterior
Poze inedite cu Shakira în ultimele luni de sarcină!
Articolul următor
Alte articole interesante