Lera Kudreavțeva a arătat imagini cu implantul crăpat, pe care medicii i l-au extras din sân

Lera Kudreavțeva a trecut prin momente dramatice. Acum însă vedeta din Rusia se simte normal. Aceasta a povestit detalii despre intervenția pe care a suportat-o și a arătat imagini cu implantul de silicon care s-a rupt iar lichidul curgea în interiorul sânului.

separator
Lera, în vârstă de 48 de ani, a suferit o intervenție chirurgicală de urgență. Prezentatoarea a trebuit să scoată implanturile din sân introduse acum 15 ani, deoarecea unul din acestea s-a rupt, iar lichidul curgea înafară.

„Voi spune imediat că nu am dreptul să te descurajez să iei vreo decizie, pur și simplu e bine să nu faci greșeala mea și să îți monitorizezi cu atenție starea implanturilor”, a scris Lera, pe Instagram.

Ea a amintit că nu există nicio garanție pe viață și că un astfel de „sân” va trebui schimbat în orice caz la un moment dat. Ecografia nu este capabilă să determine cu exactitate ceea ce se întâmplă, acest lucru necesită un RMN (rezonanță magnetică nucleară). Lera a amintit de boala „implanturilor mamare”. „Nimic nu m-a durut, nimic nu s-a inflamat, nu am simțit nimic, cu excepția faptului că sânul s-a deformat. Ecografia a arătat doar acumularea de lichide, dar nu a găsit ruptura”, povestește prezentatoarea.

Implantul conține în interior un gel. „A scurs mult timp și s-a infltrat în țesuturile din jur, pe care medicii le-au curățat timp de patru ore. De 15 ani, imunitatea mea se lupta cu un corp străin în corp și, prin urmare, simțeam în mod constant „sindromul de oboseală cronică”, a mai spus Lera.

Sursa

În doar câțiva ani, în Moldova, au dispărut 150 de sate
Articolul anterior
Foto. Un troleibuz din Capitală a fost condus astăzi de Moș Crăciun
Articolul următor
Alte articole interesante