Liliana Stoica: Vreau să fiu mereu frumoasă!

Întodeauna rămânem fără grai în fața unor acte de curaj. Cu atât mai mult, când autorul este un tânăr.

separator

Astăzi o vei cunoaște pe Liliana, care, deși are doar 15 ani a reușit să slăbească 26 de kg și astfel să umple cu energia și frumusețea ei toată lumea ce o înconjoară. Cum a reacționat prietena și colega ei, după ce a văzut-o după 6 pași de frumusețe și ce dar a primit de la partenerii noștri, află din materialul de mai jos!

 

Nume/prenume:

Stoica Liliana

Vârsta:

15 ani

Ocupaţia:

elevă

A slăbit:

26 kg

Instructor:

Irina Guzun

 

Anna Artiuhova

, stilist proiect: “ Liliana este o tânără foarte energică, iar vârsta ei ne-a permis să îi alegem ținute colorate, potrivite ocaziilor din viața sa.


Anna Artiuhova
Stilist

Faptul că ea a venit gata pentru orice fel de schimbări de look ne-a ajutat enorm. Din start ne-am propus să nu-i schimbăm radical culoarea părului și nici lungimea, pentru că este o adolescentă în pragul unui bal de absolvire și cu toții știm, cât de importantă este lungimea părului în astfel de situații. Cred că totuși, prin ținutele alese am putut reda libertatea, nonconformismul și energia, pe care le posedă această tânără deopotrivă curajoasă și frumoasă.”

Natalia Osievschi, Hair Style& Visage salon “Victoria Lux“:

“Liliana este la vârsta, când este tentată să facă schimbări. Cu toate acestea, noi am ales niște modificări mai cuminți de look.

Datorită faptului că Liliana a venit cu o lungime medie a părului la salon, am hotărât s-o păstrăm, doar că am vopsit părul mai închis și am făcut câteva șuvițe blonde. Iar ca să fie desăvârșită aranjarea, am tuns capetele părului, dându-i o formă practică și ușor de aranjat.


Ceea ce ține de machiaj, la fel, am optat pentru unul cât mai natural, fresh și tineresc. Am folosit fond de ten și fard de pleoape în nuanțe nude și i-am conturat sprâncenele și ochii. Desigur pentru un look de adolescent, am completat machiajul cu un gloss transparent.

Rezultatul este un amestec dintre gingășie, curiozitate și feminitate.”

 

1. Petrecerea de vis!

La vârsta de 15 ani distracția este inevitabilă. Acest trenci de un albastru intens, combinat cu rochița vaporoasă oranj, cu accesorii, precum pantofi de o culoare asemănătoare cu trenciul, gentuța– plic și multe brățări o vor face cu siguranță vedeta petrecerii.

 

2. Lecții perfecte!

Multor domnișoare le place să fie cât mai stilate la școală, dar și să respecte, în același timp, regulile unei instituții de învățământ. Purtând această rochie vaporoasă de culoare galbenă, combinată cu vesta neagră, geantă comodă, balerini și desigur brățările, vor face din Liliana o elevă perfectă, admirată de colegi și respectată de profesori.

3. Cu fetele, la shopping!

Ce poate fi mai potrivit la shopping, decât o ținută comodă? Cum este, de exemplu, cea a Lilianei. Geaca, blugii, bluzița, pantofii, geanta și desigur o brățară de dimensiuni mari foarte stilată, toate în culori contrastante, îi vor reda oricărei femei pofta de shopping. Doar unde este culoare, acolo este şi dorință  de prefecțiune!

 

4. La picnic, cu prietenii

!

Primăvara nu poate trece neobservată, mai ales când ai 15 ani. Doar ieșirile la picnic devin din ce în ce mai frecvente, atrunci când timpul te provoacă la distracție. Purtând hanoracul bleu, pantaloni trei sferturi casual de culoare roșie și adidașii foarte comozi, Liliana întregește paleta de culori, cu care ne alintă primăvară. Îmbrăcată aşa, nu ai cum să stai locului!

 

5. Primele emoții de iubire!

Iubirea adolescentină este ca și această ținută a Lilianei. Plină de mister, rochița neagră cu imprimeuri florale,  gentuța de un verde intens și neapărat plină de romantism ca și accesoriile feminine ce completează alura de domnișoară de vis a Lilianei.

 

Liliana Stoica: Vreau să fiu mereu frumoasă!



Stilist:

Anna Artiuhova

Hair Style& Visage:

Natalia Osievschi, salon “Victoria Lux

Foto/Video:

Eduar Bîzgu

Editor imagine:

Ion Ştefanschi

 

5 exerciţii pentru a fi în formă maximă la vară!
Articolul anterior
Pregăteşte-ţi silueta pentru plajă!
Articolul următor
Alte articole interesante