Machiază-te îndrăzneţ de revelion!

Noaptea dintre ani este una specială  şi chiar aşteptată de fiecare femeie, cu atât mai mult de acelea dintre noi, care îşi doresc să fie unice. Iar pentru a arăta de milioane, îţi trebuie nu doar o rochiţă şarmantă, dar şi un machiaj pe potrivă.


Anna Rusu,
stilist – salon „Bigoudis”

separator

Ai în cele ce urmează câţiva paşi, pe care dacă îi urmezi, te alegi cu un machiaj splendid, potrivit pentru cea mai colorată petrecere a anului!

1. Înainte de a începe machiajul propriu-zis, foloseşte un fard de pleoape, ca să accentuezi frumos şi să oferi sprâncenelor tale nuanţa potrivită, pentru a-ţi scoate în evidenţă ochii. Cu o pensulă specială, desenează forma pe care îţi doreşti să o aibă  sprâncenele tale.

2. Acum urmează partea cea mai distractivă a procesului. Pentru început, aplică pe pleoapa superioară a ochilor o bază specială  de machiaj, pentru a te putea bucura de un make-up rezistent întreaga noapte. În seara de revelion, o privire îndrăzneaţă şi seducătoare, se poate obţine, combinând două culori: gri şi alb, care sunt în vogă în acest sezon. După care, încearcă să aplici culoarea deschisă pe colţurile interioare ale ochilor şi pe partea inferioară a sprâncenelor.

3.  Imediat după aceasta, aplică în colţurile exterioare ale ochilor nuanţa mai întunecată, pentru a accentua şi a da personalitate privirii tale. Pentru efectul de contrast între culorile utilizate, aplică un pic de fard deschis pe centrul ochiului.

4.  Şi cum ochii sunt oglinda sufletului, pentru a-i evidenţia, aplică puţin fard negru  de pleoape sub ochi, folosind vârful unei pensule subţiri.

5. Iar ca să dai originalitate privirii tale,  poţi opta şi pentru un fard de pleoape irizat, pe care să-l aplici pe partea superioară a pleoapelor. Dar fii atentă,  scutură lejer pensula, înainte de a aplica pe ochi, pentru ca sclipiciul să nu-ţi joace festa şi să se împrăştie pe toată faţa.

6.  La acest pas trebuie să dai dovadă de maximă atenţie! Este vorba de conturul cu tuş. Alege un tuş lichid pentru ochi şi trasează cu ajutorul pensulei un contur pe partea superioară a pleoapei, care să înceapă de la colţul interior al ochiului spre cel exterior în ascendenţă. Iar pentru efect garantat, pe lângă conturul pleoapei superioare, conturează-o şi pe cea  inferioară.

7. Acum este momentul să foloseşti un rimel. Aplică rimelul mai întâi pe genele inferioare, mişcându-te din stânga în dreapta. Apoi foloseşte periuţa aplicatoare deasupra genelor, de la rădăcină spre vârfuri. Fă o mişcare de zig-zag, pentru ca rimelul să nu să se adune pe gene.

8. Pentru o privire mai profundă, poţi folosi chiar şi genele false, care sunt un trend în vogă! Acestea îţi completează machiajul, îl fac mai spectaculos şi sunt cheia spre obţinerea rapidă a ochilor bine conturaţi, cu o privire intensă şi seducătoare. Aplică-le  cu o pensetă şi un lipici destinat anume pentru această procedură.

9 . Lasă-le 5 minute să se usuce şi dă-le cu un strat subţire de mascara, pentru a amesteca firele genelor naturale cu  cele ale genelor false şi a oferi un aspect natural.

10. Şi întrucât revelionul este o seară specială, iar tu rar când mai ai ocazia să radiezi de frumuseţe. Sparge barierele culorilor în materie  de ruj.  Aplică un ruj de culoare roz cu textură mată. Iar pentru mai mult volum, foloseşte un strat de gloss, pe mijlocul buzelor,  pentru luminozitate şi senzualitate.

Odată ce ai finalizat machiajul, poţi fi mai mult decât sigură, vei arăta ca o regină la petrecerea dintre ani! Depinde doar de îndemânarea ta şi dorinţa de a fi cea mai frumoasă.

 

Cele mai sănătoase ceaiuri pe timp de iarnă!
Articolul anterior
Cum oferi și primești cadourile!
Articolul următor
Alte articole interesante