Masca cu piper negru stimulează creșterea părului

Există mai multe cauze care pot duce la căderea părului și subțierea podoabei capilare. Însă părul lung și sănătos este idealul oricărei femei. Piperul este un remediu natural care te ajută să stimulezi creșterea părului. Cum se prepară masca cu piper pentru păr?

separator

Piperul este un ingredient folosit frecvent în ritualurile de înfrumusețare, acesta poate reprezenta elementul de bază pentru o mască ce ajută părul să crească mai repede și să își recapete strălucirea.

Pentru a prepara acest tratament natural ai nevoie o jumătate de linguriță de piper cayenne și de o jumătate de lingură de ulei de măsline. Pune pe foc un vas și adaugă uleiul de măsline. După ce acesta s-a încălzit, adaugă treptat piperul și amestecă în mod constant.

După 3 minute, oprește focul și lasă amestecul să se răcească. Aplică apoi masca pe toată suprafața scalpului și masează zona cu grijă. Lasă amestecul să acționeze timp de o oră, după care spală părul așa cum o faci în mod obișnuit.

Masca de păr cu piper nu numai că te va ajuta să ai un păr lung, într-un timp cât mai scurt, dar va preveni și căderea acestuia și îl va face mult mai mătăsos, întrucâr piperul contribuie la îmbunătățirea circulației sangvine la nivelul scalpului și manifestă acțiune antiinflamatoare și bactericidă.

sursa

Căsnicia dintre Shakira și Pique este în pericol din cauza unei alte femei?
Articolul anterior
O mamă a născut cinci copii deodată, un fiu și patru fiice
Articolul următor
Alte articole interesante