Masca minune care te scapă de riduri, recomandată chiar și de medici esteticieni

Este vorba de o mască în compoziția căreia se regăsește vinul roșu – un elixir care dacă este folosit corect vă poate întineri cu câțiva ani.

separator

Femeia care a încercat masca minune spune că a aflat de remediu de la un prieten din copilărie care în prezent este chirurg plastician. Acesta i-a recomandat să se spele zilnic pe față cu vin roșu, ceea ce va reduce semnificativ din riduri și va regenera pielea.

Tinerețea tenului

Orice femeie speră să afle cum să-și mențină tenul tânăr fără a face eforturi supraomenești. Femeia a verificat pe propria piele dacă funcționează recomandările chirurgului. Și ce credeți? După două săptămâni ea, într-adevăr, arăta mult mai luminoasă. Și asta deoarece, vinul îmbunătățește circulația și curăță straturile profunde ale pielii. Este benefic să vă spălați cu vin o dată la 3 zile, să ștergeți fața cu vin seara și să faceți măști cu vin. Desigur, cel mai bine este să folosiți vin de casă, deoarece este cel mai curat. Dacă nu aveți vin de casă, cumpărați unul de calitate.

Mască de întinerire a tenului pe bază de vin și lapte

Ingrediente

–4 linguri de vin roșu

–1 linguriță de lapte

–puțină făinăSecretele măștii de vin

1. Amestecați toate ingredientele și formați o pastă, aplicați pe pielea curată și lăsați să acționeze 20 de minute. Clătiți masca cu apă caldă. Vinul roșu curăță foarte bine pielea, îndepărtează celulele moarte, o tonifică. După folosirea acestei băuturi antice tenul, pur și simplu, va înflori!

2. Laptele este un superprodus pentru piele! În componența sa intră 3000 de componente folositoare, printre care aminoacizi și vitamine. Grăsimea laptelui hidratează pielea (o picătură de lapte conține 10 000 000 de bile mici de grăsimi), iar toate substanțele nutritive care se conțin în lapte fortifică învelișul pielii.

3. După efectuarea procedurii trebuie să aplicați pe față o cremă hidratantă. Se recomandă să faceți această mască seara. Efectul va fi neapărat vizibil! Mama a recunoscut că după câteva zile de spălare cu vin și de aplicare a măștilor cu vin, ea a simțit că pielea a devenit mai elastică. Culoarea feței s-a deschis și a căpătat o nuanță mai roză, iar ridurile adânci s-au nivelat.

Vinul roșu este o băutură benefică! Desigur, toți medicii recomandă folosirea acestuia nu doar în exterior, dar și în interior. Dar în limite! Vinul îmbunătățește memoria, relaxează sistemul nervos, ajută la depășirea situațiilor de stres. Antioxidanții care se conțin din plin în vinul roșu încetinesc procesul de îmbătrânire și împiedică depunerea grăsimilor în organism.

Aveți grijă de frumusețea dumnevoastră!!!

Tragedie! Doi copii, de 5 și 7 ani, s-au înecat în râul Ialpug
Articolul anterior
Ambasadorul Republicii Moldova în Germania dezminte informațiile cu privire la evacuarea ambasadei RM la Berlin
Articolul următor
Alte articole interesante