Măști de față care îți revitalizează tenul în sezonul rece!

Adevărate ,,infuzii de frumusețe”, măștile faciale sunt o modalitate relaxantă și eficientă de hidratare a tenului. Acestea sunt recunoscute pentru proprietățile lor de a hidrata profund pielea și a oferi un efect instantaneu care durează mult timp. Ești și tu încântată de ritualul de folosire a măștilor faciale?

separator

Tot ce trebuie să faci este să alegi corect tipul de mască în funcție de nevoile pielii tale.

În funcție de principiile de bază conținute, măstile faciale pot avea acțiune purificătoare, hidratantă sau exfoliantă. Folosind o mască necorespunzătoare poți afecta negativ starea tenului tău.

Numismed prezintă măști concepute pentru curățarea delicată și hidratarea pielii.

Numismed Masca hidratantă cu uree 5% –  împrospătează pielea uscată, previne pierderea de umiditate și redă suplețea tenului. Un complex special de ingrediente active optimizează elasticitatea și reface sistemul propriu de protecție al pielii.Pantenolul și vitamina E asigură o îngrijire intensă a pielii. Acidul hialuronic menține nivelul natural de hidratare.  Pielea apare mai fermă si mai elastică.Mod de utilizare: Aplicați dimineața sau seara pe pielea curațată în prealabil, evitând zona din jurul ochilor. Lăsați să acționeze 5-10 minute după care îndepărtați cu apă călduță.Numismed Masca de curățare profundă cu Uree 5% – recomandată pentru toate tipurile de piele cu tendință de inflamație și activitate sporită a glandelor sebacee. Calmantă și purifiantă, masca-peeling cu uree are efect dublu: urea hidratează intens pielea, iar particulele fine din componența măscuței ajută la eliminarea celulelor moarte și la normalizarea procesului de regenerare a celulelor. Bisabolol calmează și stimulează regenerarea celulelor.

Acidul hialuronic menține nivelul natural de hidratare.Mod de utilizare: Aplicați dimineața sau seara pe pielea curățată în prealabil, evitând zona din jurul ochilor. Masați ușor cu deosebită atenție în zona T – aripile nasului, bărbia și fruntea. Lăsați să acționeze 5-10 minute după care îndepărtați cu apă călduță.

Găsește produsele în toată rețeaua ,,Farmacia Familiei”!

Jasmin își încarcă bateriile la munte, alături de soția purtătorului de cuvânt al lui Vladimir Putin
Articolul anterior
Peste 10 mii de moldoveni au fost diagnosticați cu cancer, în doar un an
Articolul următor
Alte articole interesante