Măști de față care îți revitalizează tenul în sezonul cald

Măştile faciale sunt cea mai simplă modalitate de relaxare și răsfăț pentru orice femeie. Cum să nu le iubeşti când vin în diferite forme, de la cele tip şerveţel, până la cele sub formă de argilă?! Ne putem gândi la măștile faciale ca la „infuzii de frumusețe”.

separator

În funcție de principiile conținute, mâstile faciale pot fi: purificătoare, hidratante sau exfoliante, destinate problemelor fiecărui tip de ten.

Din această cauză, alegerea corecta a tipului de mască este foarte importantă. Folosind o mască necorespunzatoare poți afecta negativ starea tenului tău.

Numismed prezintă măști concepute pentru curățarea delicată și hidratarea pielii.

Numismed Masca hidratantă cu uree 5% –  împrospătează pielea uscată, previne pierderea de umiditate și redă suplețea tenului. Un complex special de ingrediente active optimizează nivelul de elasticitate și reface sistemul propriu de protecție al pielii. Pantenolul și vitamina E asigură o îngrijire intensă a pielii. Acidul hialuronic menține nivelul natural de hidratare. Pielea apare mai fermă si mai elastică.

Mod de utilizare: Aplicați dimineața sau seara pe pielea curățată în prealabil, evitând zona în jurul ochilor. Lăsați să acționeze 5-10 minute după care îndepărtați cu apă călduță.

Numismed  Masca de curățare profundă cu Uree 5% – optimă pentru toate tipurile de piele cu tendința de inflamație și hiperfuncția glandelor sebacee. Calmantă și purifiantă masca-peeling cu uree are efect dublu: urea hidratează intens pielea, iar particulele fine din componența mascuței ajută la eliminarea celulelor moarte și la normlizarea procesului de cheratinare.

Bisabolol calmează și stimulează regenerarea celulelor. Acidul hialuronic menține nivelul natural de hidratare.

Mod de utilizare: Aplicați dimineața sau seara pe pielea curațată în prealabil, evitând zona în jurul ochilor. Masați ușor cu deosebită atenție în zona T – aripile nasului, bărbia și fruntea. Lăsați să acționeze 5-10 minute după care îndepărtați cu apă călduță.

Găsiți produsele din gama NumisMed în toate filialele rețelei ,,Farmacia Familiei”!

Eleva liceului ,,Liviu Deleanu” din Chișinău este câștigătoarea concursului ,,The Magic Voice” din România!
Articolul anterior
În următoarele zile va fi inaugurat havuzul din parcul Valea Trandafirilor!
Articolul următor
Alte articole interesante