Măștile faciale sunt adevărate ,,infuzii de frumusețe”. Cum să le folosești corect!

Ne putem gândi la măștile faciale că la „infuzii de frumusețe”. În funcție de principiile de baza conținute, măștile faciale pot fi: purificatoare, hidratante sau exfoliante, destinate problemelor fiecărui tip de ten. Iată de ce alegerea corectă a tipului de mască este foarte importantă. Folosind o mască necorespunzătoare poți afecta negativ starea tenului tău.

separator

Atât măștile faciale preparate în casă cât și cele din comerț îți pot fi de ajutor atunci când simți nevoia să îi acorzi atenție deosebită pielii. Măștile de înfrumusețare vin să completeze un ritual de îngrijire adecvat.

Măștile făcute acasă sunt eficiente cu condiția să fie potrivite tenului nostru. Ele conțin ingrediente naturale (spre exemplu acizii din fructe) cu eficientă demonstrată. Dar, foarte mare atenție, pot avea efecte secundare – de exemplu, acizii din fructe pot fi fotosensibilizanti. Avantajul măștilor făcute acasă este că ele se fac rapid și sunt ieftine, condiția necesară este să știm care dintre potențialele ingrediente pe care le introducem se potrivesc pielii noastre și să cunoaștem eventualele efecte secundare.

De preferat, mai ales pentru persoanele care au probleme reale ale pielii (acnee, piele sensibilă, uscată etc.) sunt măștile din comerț (farmacii în special) pentru că sunt mai complexe din punct de vedere al compoziției și conțin mai multe ingrediente active, în afară de cele naturale; pe lângă asta, fiecare dintre ele este formulată pentru un anumit tip de ten, are „instrucțiuni de folosire”, deci există un risc mai mic de apariție a incidentelor neplăcute legate de o folosire inadecvată.

“Și după proceduri cosmetologice (lazer terapie, biorevitalizare, peeling, criomasaj) este important să aplicăm pe față o mască, hidratantă cu efect calmant și antiinflamator”, declară Cezara Bolocan, medic dermatolog.

Numismed prezintă măști concepute pentru hidratarea și curățarea delicată pielii.

Numismed Masca hidratantă cu uree 5% – împrospătează pielea uscată, protejând-o contra pierderii de umiditate și redându-i suplețea. Un complex special de ingredienți activi optimizează elasticitatea și reface sistemul propriu de protecție al pielii. Pantenolul calmează iritațiile, iar vitamina E previne îmbătrânirea. Acidul hialuronic menține elasticitatea și fermitatea tenului.

Mod de utilizare: Aplicați dimineața sau seara pe pielea curățată în prealabil. Lăsați să acționeze 5-10 minute după care îndepărtați cu apă călduță.

Important! În perioada 1-30 septembrie, beneficiază de reducere 30% la NumisMed Măști pentru față, în rețeua ,,Farmacia Familiei”!

Numismed Masca de curățare profundă cu Uree 5% – optimă pentru toate tipurile de piele cu tendința de inflamație și hiperfuncția glandelor sebacee.

Calmantă și purifiantă, masca-peeling cu uree are efect dublu: urea hidratează intens pielea, iar particulele fine din compoziția măscuței ajută la eliminarea celulelor moarte și la normalizarea procesului de cheratinare.

Mod de utilizare: Aplicați dimineața sau seara pe pielea curățată în prealabil. Masați pielea ușor, cu degetele, punând accent pe zona T. Lăsați să acționeze 5-10 minute, după care îndepărtați cu apă călduță.

Testat dermatologic.

Produs în Germania.

Măștile Numismed pot fi găsite în rețeaua de farmacii „Farmacia Familiei” și „Orient”!  

Pe aleea de pe bulevardul Grigore Vieru vor apărea piste pentru bicicliști
Articolul anterior
Doi moldoveni, reținuți la vamă cu contracte de muncă fictive
Articolul următor
Alte articole interesante