Microdermabraziunea- metoda de curăţare a tenului iubită de vedete!


Vera Malcoci,
Medic dermatolog, estetician

Se spune că până la 25 de ani avem pielea cu care ne-am născut, iar peste această vârstă avem pielea pe care o merităm.  Un efort făcut acum este o investiţie în viitor, aşa că clinica “DermaBeauty” îţi propune un tratamnet facial de “milioane”. Microdermabraziunea  este o metodă actuală de curăţare a tenului în vogă şi la Hollywood.

Ce este microdermabraziunea?

Dacă ai acnee sau cicatrice, riduri sau tenul pătat, afectat de expunerea la razele ultraviolete, atunci microdermabraziunea ţi-ar putea fi de mare ajutor. Conform specialiştilor dermatologi, tratamentul facial prin microdermabraziune este considerat a fi cel mai eficient tratament de curăţare, reîmprospătare şi refacere a supleţii tenului disponibil în prezent.

Microdermabraziunea este o metodă avansată de exfoliere a pielii, care îndepărtează impurităţile şi celulele moarte de la primul nivel de suprafaţă al pielii. Exfolierea tenului se realizează cu dischete abrazive cu pulbere de aluminiu hipoalergenic, ce asigură un bun control asupra peelingului mecanic astfel realizat. Se obţine eliminarea stratului cornos al tenului – acel strat al pielii alcătuit în principal din celule moarte şi în acelaşi timp se întăreşte sistemul imunitar al celulelor din primul strat de epidermă, într-un mediu steril.

Rezultatele „minune” a microdermabraziunii!

După acest tratament, pielea respiră mai uşor, la fel este stimulată şi circulaţia sangvină şi sinteza de colagen care menţine elasticitatea pielii. Aspectul tenului este îmbunătăţit vizibil, ridurile sunt estompate, iar epiderma va absorbi mult mai uşor substanţele active din produsele de îngrijire.

Pentru un rezultat pe măsură trebuie să faci 4-6 şedinţe, o frecvenţa pe săptămână, cu durata de 30-60 min. După procedură roşeaţa pielii se menţine încă 30-50 min… dar nu-ţi fie frică că după aceasta o să ai o piele de invidiat.

Vezi ce probleme poţi trata prin această metodă!

 • Acnee;
 • Pigmentări inestetice cauzate de expunerea la soare;
 • Vergeturi;
 • Cicatrici;
 • Riduri;
 • Elimină toxinele şi deşeurile metabolice;
 • Îmbunătăţeşte elasticitatea pielii;
 • Conferă fermitate ţesuturilor.

Contraindicaţii:

 • Herpes;
 • Diabet zaharat;
 • Arsuri cutanate.

Microdermabraziunea poate fi folosită şi pentru alte zone ale corpului, nu doar pentru pielea feţei şi decolteului. De exemplu, coatele, genunchii şi tălpile pot fi tratate prin această metodă pentru îndepărtarea stratului cornos.

Ai grijă de frumuseţea ta!

Te așteptăm cu drag la Clinica DermaBeauty! Suntem o echipă cu experiență, instruită în renumite centre estetice europene, aplicăm în practică cele mai noi tehnici de tratament și cele mai moderne aparate estetice pentru față și corp.

Str. Hâncești 43, et. 5
Tel: 22998899; 079458033
www.dermabeauty.md

Sergiu Bîrcă
Articolul anterior
„Minte-mă frumos”- filmul cu încasări record regizat de un moldovean
Articolul următor
Alte articole interesante