Află care sunt secretele de frumusețe ale Mihaelei Strâmbeanu

În ajunul Zilei de 8 Martie, compania Uriage felicită toate doamnele și domnișoarele cu ocazia celei mai importante sărbători a primăverii dorindu-le bunăstare, tinerețe și frumusețe. Fiecare femeie merită să se bucure de propriul ritual de îngrjire și să-și pună în valoare frumusețea, transformând orice moment al vieții într-o clipă de împlinire și strălucire.

separator

Actrița Mihaela Strâmbeanu a descoperit secretele tenului luminos, îngrijit și proaspăt!

Pentru ca ritualul de îngrijire a tenului să dea rezultatele dorite pe termen lung, este important ca fiecare pas să fie făcut corect alegând produsele pentru care vei mulțumi atunci când te vei privi în oglindă!

Uriage dezvăluie care sunt pașii pentru menținerea unui ten curat, luminos, hidratat și tânăr:

Pasul 1. Uriage Apă micelară termală pentru ten normal sau uscat

Apa micelară Uriage curăță delicat pielea și îndepărtează impuritățile de pe față și ochi. Conține extract de afine, apă termală Uriage 80% și tensioactivi non ionici care au rol de magneți ce atrag impuritățile, elimină cu ușurință machiajul waterproof, hidratează și catifelează pielea fără a necesita clătire suplimentară cu apă.

Pasul 2. Uriage Age Protect Serum Intens Anti-aging

Cu ingrediente active concentrate, Serul Uriage Age Protect asigură acțiune puternică anti-îmbătrânire. Pielea devine mai luminoasă, fermă și cu un aspect întinerit, datorită serului care hidratează și calmează tenul, umple ridurile și menține apa în piele asigurând un efect protector și puternic antioxidant.

Pasul 3. Uriage Age Protect Crema Contur de ochi Antiaging

Continuă ritualul de îngrjire prin aplicarea cremei de ochi ce hidratează pielea, reduce vizibilitatea pungilor și cearcănelor, protejează pielea de poluanți, reflectă lumina albastră și corectează semnele de îmbătrânire.

Pasul 4. Uriage Age Protect Crema Multifunțională

Crema hidratantă și hrănitoare previne și corectează semnele de îmbătrânire, fiind recomandată pentru normal sau uscat. Crema Uriage Age Protect reduce vizibilitatea liniilor fine și a semnelor de îmbătrânire și combate pierderea fermității și lipsa de volum.

Pasul 5. Uriage Apa termală – după aplicarea machiajului

Spray-ul hidratant, calmant, antioxidant și protector fixează machiajul și este potrivit pentru toate tipurile de piele. Apă termala Uriage este ambalată direct de la sursă și are un conținut bogat de minerale și microelemente, precum Ca, Mg, K, Si, Zn, Cu, Mn, Fe, datorită cărora este un puternic aliat al hidratării, prospețimii și frumuseții tenului.

,,Ea, femeia” – Tatiana Heghea a lansat o superbă piesă, în ajunul zilei de 8 Martie!
Articolul anterior
O nouă producție de la Comedy Zebra Show face ,,valuri” pe internet. Vezi video
Articolul următor
Alte articole interesante