Modelul Anastasia Fotachi a dezvăluit care sunt trucurile sale de frumusețe

Natura a înzestrat-o cu trăsături fizice deosebite fiind aprecită de numeroși fani pentru frumusețea naturală de invidiat. Chiar și așa, modelul Anastasia Fotachi nu uită să își întrețină aspectul fizic și a dezvăluit care sunt trucurile sale de frumusețe.

separator

„Cum să devii mai feminină?

1. Naturaleţea. Deseori apar probleme cu feminitatea la fetele care nu se pot relaxa și pot fi ele însele. Falsitatea este întotdeauna izbitoare, strică impresia. Este mai bine să începeți calea feminității cu emanciparea interioară, acceptarea de sine.

2. Mai des poartă fuste și rochii. Combină ținutele cu bijuterii diferite. Toate acestea te conectează cu energia feminină.

3. Gustul. Gustul determină unele dintre interesele dvs., de exemplu, literatură, cinema, pictură, mâncare, tipurile preferate de relaxare etc. Gustul prost nu este o propoziție, dar poate strica o impresie bună. Bunul gust, dimpotrivă, va completa lista avantajelor tale.

4. Fă complimente! Concentrează-te nu pe cineva care se îngrașă sau care are probleme cu pielea, ci mai degrabă, încearcă să evidențiezi aspectul și calitățile interne ale oricărei femei din mediul înconjurător. Un cuvânt amabil ca răspuns te umple de tine cu bunătate.

5. Activitate fizică și masajul este un aspect foarte important al feminității! Corpul tău ar trebui să se relaxeze și creierul ar trebui să se odihnească. Încercați diferite tipuri de sport dacă vă plictisiți de fitness”, spune Anastasia.    

Foto! Scuarul de pe strada V. Dokuceav va fi reamenajat. Iată cum va arăta în curând!
Articolul anterior
Elevii au încheiat astăzi anul de studii. Ne revedem la 1 septembrie!
Articolul următor
Alte articole interesante