Noul luciu de buze în 12 nuanțe: efect seducător, volum și hidratare

Mary Kay prezintă o nouă eră ultra-modernă a luciului de buze – Mary Kay Unlimited ™. Alegeți din 12 nuanțe, acele produse care se potrivesc fiecărui ton de piele și pentru orice ocazie. Este timpul ca luciul tău de buze să strălucească!

Formulă imponderabilă și un luciu sclipitor

Luciul de buze Mary Kay Unlimited ™ posedă toate avantajele unui luciu de buze, și nu prezintă nici un dezavantaj:

  • ✓ Formulă imponderabilă, fără senzație lipicioasă;
  • ✓ Nuanțe moderne pentru orice gust;
  • ✓ Finisaj cremos, perlat sau strălucitor;
  • ✓ Hidratare și îngrijire imediată;
  • ✓ Conținut de vitaminele C și E.

Formula imponderabilă a luciului, care nu lasă senzație lipicioasă, contribuie la o aplicare ușoară și perfectă, care lasă pe buze o strălucire de oglindă, datorită componentelor speciale pentru îngrijire incluse în formula produsului, care oferă pielii un aspect sănătos. Doar în câteva secunde, buzele tale capătă volum și o hidratare instantanee. Formula unică conține vitaminele C și E, care a întăresc imunitatea buzelor.

Oferă buzelor tale un aspect seducător!

Veți fi cu adevărat surprinse!

90% din femei au fost mulțumite de rezultat după utilizarea Luciului de buze Mary Kay Unlimited™*.

AMBALAJ COMOD ȘI APLICATOR PERFECT

Ambalajul elegant oferă luciului de buze un aspect select, deosebit. Noul aplicator în forma unui burete moale și flexibil are forma perfectă pentru aplicarea produsului ușor și sigur. Aplicatorul absoarbe și distribuie cantitatea ideală de luciu de buze la fiecare atingere, asigurând astfel aplicare uniformă și strălucire elegantă.

METODE DE APLICARE

Folosiți luciul separat de alte produse, pentru a evidenția culoarea naturală și a oferi buzelor un volum delicat, sau aplicați luciul peste creion sau ruj, pentru un machiaj al buzelor mai intens și mai rezistent.

Te vei îndrăgosti de această textură și senzație rafinată, chiar dacă nu ai folosit până acum luciu de buze! Posibilități nelimitate! Hidratare instantanee, culori uimitoare, trei finisaje diferite, aplicare perfectă – tot ce este mai bun pentru buzele tale!

Procurați luciul de buze – Mary Kay Unlimited™ exclusiv de la Consultanții de frumusețe «Mary Kay». Dacă nu aveți propriul dvs. Consultant de frumusețe, telefonați la Centrul Beauty, formând 022-259-800 – consultanții vă vor ajuta!

Pentru mai multe detalii, vizitează pagina de Facebook Mary Kay Moldova

* Rezultatele se bazează pe experiențele majorității participantelor la Studiul independent timp de o săptămână în rândul consumatorilor, în cadrul căruia 100 de femei au folosit zilnic Luciul de buze Mary Kay Unlimited™.

Alertă Covid-19: Transportul public din Chișinău va fi sistat sâmbătă și duminică
Articolul anterior
Curtea unei grădinițe din Capitală va fi reabilitată cu sprijinul Ambasadei Japoniei la Chișinău
Articolul următor
Alte articole interesante