Noul make-up box îți oferă cele 5 produse de machiaj must-have pentru un look de invidiat!

Frumusețea a devenit un atu pe care orice femeie vrea să îl cucerească, iar trucurile de machiaj – un ritual la care nu putem renunța! Îți place arta, armonia și simți nevoia să le creezi în fiecare zi? Noua tendință în materie de make up constă în produsele de machiaj care te ajută să obții cel mai creativ și original look.

separator

E imposibil să nu fi auzit despre contouring sau conturarea feței, ca un pas obligatoriu în obținerea unui machiaj corect și profesionist la ora actuală. Conturarea feței este de mai mult timp un secret de frumusețe al vedetelor hollywoodiene, însă acum toată lumea vorbește despre acest lucru fiind ultima tendință în materie de machiaj.

Noua tehnică și produsele de machiaj create în acest scop sunt ceea ce are nevoie o femeie pentru pomeți seducători de ,,supermodel” sau redefinirea trăsăturilor feței. Conturarea și iluminarea feței accentuează anumite trăsături naturale și, în același timp, estompează imperfecțiunile. Jocul cu nuanțe, umbre și lumini, culori și texturi te ajută să creezi un look ca pe coperțile revistelor glossy.

Te ispitește machiajul ademenitor al vedetelor și fashionistelor? Poți obține și tu aceleași rezultate chiar în confortul casei tale. Conturarea feței este tehnica simplă în ritualul de make up, care te ajută să obții un look de invidiat cu un efort minim, pentru orice ocazie.

Iată care sunt pașii corecți și produsele must-have care nu trebuie să-ți lipsească din trusa de machiaj:

1. Iluminare
2. Conturare
3. Fixare

Cele 5 produse de machiaj conținute de cutia Contouring Box de la Avon, te vor ajuta să realizezi un machiaj profesionist precum un make-up artist.

Produsele de machiaj incluse în noua cutie de frumusețe e bine să le ai mereu în colecția ta:

Iluminator pentru ten mark. Glow On

Baza iluminatoare conferă o strălucire subtilă tenului și creează acel ,,glow” seducător pentru un ten cu aspect radiant, mai multă prospețime și luminozitate naturală.

Fard de obraz pudră mark. Be Blushed

Fardul de obraz este, cu siguranță, produsul pe care orice femeie îl poartă în trusa de machiaj. Folosește fardul de obraz mark. pentru accentuarea pomeților și un strop de culoare în completarea look-ului tău!

Contur Duo mark.

Pudra bronzantă și iluminatoare 2 in 1 te va ajuta să accentuezi trăsăturile feței și să iluminezi zonele pe care vrei să le scoți în evidență. Aplică pudra brozantă în zona pomeților, pe aceeași linie cu nasul, spre linia părului, iar iluminatorul – pe zona centrală a frunții, nasului, bărbiei și pe vârful pomeților.

Pentru aplicarea iluminatorului din paleta 2 in 1 de la mark., utilizează pensula de tip evantai. Experimentează cu jocul de umbre și lumini în funcție de trăsăturile feței tale, pentru a crea look-ul perfect.

În final, nu uita să aplici Spray-ul pentru fixarea machiajului mark. prep and set. Produsul asigură machiajului rezistență și un aspect proaspăt, contribuind la fixarea și păstrarea intactă a acestuia întreaga zi. Astfel, nu vei mai avea nevoie de retușuri pe parcursul zilei și te vei simți puternică și sigură pe tine.

Achiziționează setul complet de 5 produse profesionale de machiaj la un preț special de 409 lei, în loc de 859, cât ar costa cosmeticele oferite separat!

Comandă setul de produse Contouring Box prin intermediul Reprezentantului Avon sau printr-un mesaj privat pe pagina de facebook Avon.

Isprava unei moldovence. Și-a lăsat bebelușul de 6 luni în grija unei străine și a dispărut fără urmă
Articolul anterior
Atenție la drum! Meteorologii au emis cod galben de polei și ghețuș
Articolul următor
Alte articole interesante