O coafură inedită pentru nunta ta!


Hair Style:
Natalia Osievschi
Salon: Victoria Lux

Se apropie nunta şi încă nu eşti decisă ce coafură să-ţi faci. Vrei să fii cea mai originală şi invidiată mireasă? Noi îţi propunem o coafură inedită, în forma unei pălării, care cu siguranţă îţi va conferi graţie, stil şi multă feminitate.

Urmăreşte cu atenţie următorii paşi, care îţi vor asigura  cea mai cochetă coafură de mireasă. Alături de meşteriţa Natalia Osievschi, vei învăţa să faci minuni, chiar din propriul tău păr.

1. Fă o cărare în partea, în care doreşti să fie coafura ta. Partea din faţă va fi începutul pentru toate cărările.


2. Începe din partea de sus, din creştetul capului. Împarte părul în cărări verticale şi fixează-le cu agrafe.

3. După aceasta tapează fiecare şuviţă şi mai apoi uneşte-le pe toate împreună.


4. După ce ai tapat rândurile de păr, începi să te joci cu el.

5. Începând cu partea din faţă, modelează părul în forma unor valuri mari şi adânci.

6.  La sfârşit fixează marginile cu placa pentru o conturare exactă.

7. În timp ce aranjezi fiecare val în parte, aplică fixativul pentru păr.

8. Pentru a da mai multă eleganţă şi rafinament coafurii tale,  optează pentru o pălărie stilată, în tot sensul cuvântului. Ia un accesoriu care se combină cu pantofii sau buchetul tău de mireasă şi fixează-l în partea stângă a coafurii.

Această coafură este recomandată pentru toate evenimentele strălucitoare din viaţa ta mondenă. Poţi fi sigură că nimeni nu va  trece indiferent pe lângă tine!

Text: Cristina Mihalachi

Adresa: Gheorghe Asachi 71/6,
Tel: (22) 73-95-63
Mob: 078290904
email: frumusica13@gmail.com

O tânără a vrut să-şi tatueze un trandafir pe gât, dar rezultatul a marcat-o pe viaţă: ”Arată ca o varză!”

Să-ți faci un tatuaj este un angajament mare și implică să ai multă încredere în artistul care urmează să te tatueze, pentru a nu avea surprize neplăcute la final. Având în vedere acest lucru, o femeie a pățit-o chiar pe pielea ei și i-a îndemnat pe alții să nu se grăbească să-și facă un tatuaj, scrie observatornews.ro.

Kiya Minx și-a regretat instant decizia de a se tatua. Și-a dorit un trandafir tatuat pe gât, însă, socoteala de acasă nu se potrivește mereu cu…cea de la salon. La final, în loc să aibă tatuajul mult dorit, trandafirul s-a transformat într-o varză.

În videoclipul distribuit în contul ei de TikTok femeia a povestit despre incident.

„Știi cum spun oamenii să fii atent la tatuajele pe care le faci pentru că ai putea regreta când vei fi mai mare? Urăsc asta al naibii de mult. Tatuajul este atât prost și urât, Doamne, îl urăsc atât de mult. Și știi care e nebunia? Nu-mi place pentru că nu este ceea ce mi-am dorit. În primul rând, arată ca o varză. Să începem acolo, seamănă cu o varză. În al doilea rând, când îmi făceam tatuajul i-am spus tipului, acesta a fost primul meu tatuaj, l-am făcut când aveam 19 ani, i-am spus, nu pune umbrire. Și acest bărbat m-a convins să-i pun umbrire. Permit cuiva să mă convingă să obțin ceva ce va sta permanent pe corpul meu?. Îl urăsc cu adevărat și mereu vreau să-l acoper pentru că sunt atât de jenată de asta”, a povestit femeia revolatată, pe rețelele de socializare.

Oamenii au ținut să o liniștească

Oamenii au ținut să o liniștească și să o asigure că tatuajul este încă frumos și că nu poate fi asociat cu o varză. Totuși, mulți au fost de acord că nu ar putea să nu vadă varza odată ce le-a fost subliniată.

„Doamnă, de ce ați pomenit de varză? Vedeam un trandafir și acum nu pot să nu văd o varză. Este încă foarte frumos pentru ochiul străinului”.

„Am același trandafir pe șold și s-a micșorat cu adevărat, așa că arată ca o varză”.

Într-un comentariu ulterior, Kiya a explicat că intenționează să-și îndepărteze tatuajul de pe piele cu ajutorul unei proceduri cu laser.

Cum să slăbești repede… vizual? Tinka Fox știe secretul

Cine e atât de norocoasă să scape cu kilogramele nemodificate după mesele de sărbători, să lase aici un comentariu. Așa. Norocoaselor, vă invidiem profund :) pentru că muritoarele de rând se spetesc la sala de sport, măcar pentru câțiva centimetri arși pe lună. Pe actrița Tinka Fox o putem lăuda cu niște paramenti minunați, deși recunoaște că nu este deloc prietenă cu sportul. Ne-am ținut scai de ea să îi aflăm secretul, care într-un final a fost dezvăluit.

🌐 Fii la curent cu noutățile LYTESS MOLDOVA:

Instagram: https://www.instagram.com/lytess_moldova/

Olesea Sfeclă despre epilare definitivă: ”Nu poți uita de părul nedorit în câteva zile”

Să fii gata mereu să porți costum de baie nu mai este un lux, ci mai degrabă o normalitate. Actrița Olesea Sveclă este norocoasa care a găsit secretul, după multe căutări, și e gata să ni-l spună și nouă.

Ești gata să îl afli și tu?

🌐 Fii la curent cu noutățile salonului Online:
Instagram
Facebook

Nimic nu poate înlocui laptele matern!
Articolul anterior
Akord – dezgoliți de secrete
Articolul următor