O manichiură perfectă în culorile Avon!

Vrei să fii în pas cu moda şi să atragi privirile celor din jur? Atunci nu uita, în primul rând, să ai grijă de mâinile şi manichiura ta. Mâinile sunt cartea de vizită a oricărei femei, iar o manichiură perfectă î

separator
ţi dă stil, acurateţe şi feminitate.

Manichiura trebuie să fie în ton cu orice tip de vestimentaţie şi poate da culoare oricărui look.  Descoperă noua gamă de unghii, propusă de compania Avon pentru sezonul primăvară-vară 2012 şi bucură-te de culorile intense, acoperire uniformă şi rezistenţă îndelungată. Îţi propunem 3 tendinţe, în materie de lacuri de unghii Pro Nail+, pe care cu siguranţă trebuie să le încerci în acest sezon.

Manichiură chic

Nuanţele putenice vor fi întotdeauna la modă. Le poţi avea cu ocazia fiecărui eveniment, care cere o ţinută elegantă. În această vară optează pentru culorile mov-prună, negru, nuanţe pătrunzătoare şi închise de albastru şi verde şi nu în ultimul rând roşul burgund.

Culori discrete

Stilul natural este de asemenea la modă în acest sezon. Culorile pastelate, cum ar fi cele de roz palid, nuanţe şterse de bej, maroniul deschis şi griul prietenos îţi dau mereu o notă de feminitate.

Combinaţii surprinzătoare

Culorile contrastante au un loc special pe podiumuri. Îţi recomandăm să îţi combini hainele de culori intense cu unghii în nuanţe deschise. Ca să fii specială şi originală, alege în acest sezon ojele de culoare coral, gri, albastru excentric, vişiniu, şi nu în ultimul rând vestitul turcoaz.

Aplicarea lacului de unghii Pro Nail + este cea mai uşoară modalitate de a te juca cu nuanţe şi tendinţe, dar şi pentru a face mici transformări, cu siguranţă te-ai întrebat ce nuanţe ţi se potrivesccel mai bine. Îţi recomandăm câteva idei şi te asigurăm că  nu vei da greş aplicându-le!

Alege nuanţa lacului de unghii în funcţie de:

Ocazie

Este foarte important, ca manichiura ta să fie potrivită ocaziei. Compania Avon îţi propune o gamă largă de oje, pe care le poţi uşor combina cu lumea ta exterioară. Atunci când participi la o întâlnire de afaceri sau un interviu, ar fi bine să ai unghii  de culori discrete, neutre. La o întâlnire cu fetele, poţi opta pentru culori vesele, jucăuşe, în timp ce un eveniment elegant cere o manichiură în nuanţe închise şi intense.

Garderobă

Fă un scurt inventar al hainelor, pe care le ai în garderobă şi ţine cont de culorile lor, atunci când îţi alegi lacul de unghii.

Ruj

O modalitate de a afla care lac de unghii se potriveşte  pielii tale, este bine să foloseşti nuanţele rujului, care îţi pun cel mai bine buzele în valoare.

Nuanţa pielii

Nuanţa pielii este foarte importantă, atunci când îţi alegi lacul de unghii.

Ten deschis:

alege nuanţe de roşu aprins;

Ten mediu:

optează pentru nuanţe de roşu închis şi vişiniu;

Ten închis:

roşu intens, nuanţele de mov sau argintiu sunt ideale pentru tine.

Text: Cristina Mihalachi

 

Tendinţe în materie de ochelari de soare în 2012!
Articolul anterior
“Miss USMF” 2012
Articolul următor
Alte articole interesante