O nouă tehnică de micropigmentare a sprâncenelor și buzelor este aplicată de mentorul și make-up artista Gabriela Ciubară

O noutate remarcabilă pentru femeile preocupate de proceduri de înfrumusețare și reconstrucția sprâncenelor. Specialiştii vin cu o nouă tehnică de micropigmentare a buzelor și sprâncenelor care oferă un aspect estetic natural și un look mereu perfect, fără să fii nevoită să pierzi o mulțime de timp pentru rutina ta de frumusețe.

separator

Mentorul și make-up artista Gabriela Ciubară aplică o nouă tehnică de machiaj semi-permanent al sprâncenelor și buzelor  – micropigmentarea cu cele mai de top produse.

Procedura începe să prindă tot mai multă popularitate, pentru motive lesne de înțeles:

– Efectul final este cel de ,,sprânceană fardată”, pentru un look permanent cochet

– Pudra de top este un pigment colorat, între blondul natural și brunet, care nu își schimbă gama în timp devenind verde sau albastru

– Lipsa durerii pe întreaga durată a procesului este un lucru garantat

– Micropigmentarea se menține pe o perioadă de 1-2 ani, în dependență de tipul tenului

– Sprânceana naturală nu are de suferit în timpul procedurii și nici după aceasta

– Procedura poate fi repetată ori de câte ori este nevoie, fără a dăuna tenului cum se întâmplă în cazul micro-bladingului, care lasă cicatrici mici, dar vizibile în lumina reflectoarelor

– Micropigmentarea poate fi aplicată peste un tatuaj mai vechi, dacă acesta nu este foarte evident, astfel obținând culoarea și forma dorită.

Dacă vrei să scapi de machiajul zilnic al sprâncenelor și buzelor, noua metodă de micropigmentare este soluția ideală sub toate aspectele.

Potrivit specialistei, clientele pot opta cu încredere pentru această formă de machiaj, acesta fiind perceput natural și lipsit de vulgaritate.

Pentru procedurile moderne de micropigmentare, apelați cu încredere la Salonul ,,Beauty House”.

Gabriela Ciubară este una dintre primele formatoare de opinie în lumea frumuseții și specialistă în make-up. Și-a început activitatea în anul 2000 și, de atunci, a preluat metode revoluționare din practica internațională, pe care le-a împărtășit cu cei peste 2.000 de discipoli ai săi.

Detalii de contact: Salon Beauty House

Adresa: mun. Chișinău, str. București, nr.98

Telefon: 079 43 66 o6

Facebook: GabrielaCiubara.beauty

Instagram: gabriela.ciubara

Un medic, de la substația de urgență din Drochia, internat în stare gravă la Spitalul Clinic Republican
Articolul anterior
16 frizerii, 7 farmacii și 4 instituții medicale private au fost închise în urma controalelor anti-Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante