,,Ora de îngrijire pentru copii de la Little Me” – la evenimentul organizat de Estel Moldova, cei mici au aflat totul despre frumusețe și îngrijire pe înțelesul lor!

Compania Estel Moldova îi surprinde ingenios și pe cei mici. În data de 29 august, reprezentanții companiei le-au organizat copiilor o zi specială în care, pe lângă distracție și surprize, cei mici au avut ocazia să afle lucruri curioase și utile, care să le dezvolte de la vârste fragede abilitățile de igienă, îngrijire și frumusețe.

separator

,,Ora de îngrijire pentru copii de la Little Me. Totul despre frumusețe și îngrijire pe înțelesul celor mici” i-a adunat pe copii la Salonul de înfrumusețare „Glamour Girls”.

Estel Moldova își propune prin distracție să le reamintească, copiilor preșcolari și școlari, regulile de igienă – o metodă demonstrată prin care poți preveni activ contactarea bolilor.

,,Faptul că micuții sunt învățați de mici să aibă grijă de igiena lor, contribuie la dezvoltarea unui stil sănătos de viață. Igiena corectă și aspectul exterior îngrijit sunt importante pentru sănătatea copiilor, dar și pentru relaționarea lor cu alți membri ai societății”, ne comunică reprezentanții Estel Moldova.

Evenimentul i-a surprins plăcut pe micii clienți. Pe lângă ora de instruire, copiii au avut parte de o cură de relaxare, la zonele de înfrumusețare impovizate în incinta salonului „Glamour Girls”.

Evenimentul a culminat cu expoziția rezultatelor orei de înfrumusețare și o prezentare a noii colecții de hăinuțe marca Dani Kristine. Copiii au fost captivați de momentele și experiența trăită, ei având parte de emoții deosebite!

Compania Estel Moldova își propune, și pe viitor, să le organizeze copiilor asemenea evenimente distractive, utile și educative.

Mai multe fotografii de la eveniment poți vedea aici.

alte Articole interesante