Patch-urile hidrogel – ,,primul ajutor” pentru pielea din jurul ochilor

Avem un stil de viață în care totul pare contra cronometru. Vrem să le reușim pe toate într-un timp record. Rezultatul somnului insuficient este vizibil în oglindă: ochi obosiți, cu cearcăne și pungi. Dacă mai acționează și efectul negativ al radicalilor liberi ne pomenim cu primele riduri. Dar nu e totul pierdut! În ajutor vin Patch-urile hidrogel Mary Kay®. Care este secretul lor, cum trebuie utilizate și care e rezultatul pe care trebuie să mizăm?

separator

Ce sunt Patch-urile hidrogel?

Patch-urile hidrogel Mary Kay® sunt ca niște plasturi roz perlate, impregnate cu substanțe active, care hrănesc și hidratează pielea din jurul ochilor, precum și reduc inflamațiile. Secretul acțiunii

Datorită puterii de hidratare a glicerinei, Patch-urile hidrogel Mary Kay® hidratează pielea și ”blochează” umididatea. În rezultat, pungile de sub ochi și cearcănele devin mai puțin vizibile.

Mod de utilizare:

  1. Cu ajutorul spatulei incluse în set, scoateți din cutie patch-urile bine impregnate cu formula activă și aplicați-le pe pielea curățată în prealabil, cu partea lată spre colțul exterior al ochiului.
  2. Lasați-le să acționeze timp de 20 de minute.
  3. Cu vârful degetelor, masați ușor zona pe care au fost aplicate patch-urile, ca soluția rămasă să se absoarbă complet.
  4. Folosiți patch-urile după curățarea tenului, dimineața și seara, de două ori pe săptămână sau mai des, dacă simțiți necesitatea.
  5. O cutie este suficientă pentru 15 săptămâni.

Lifehacks

  • Patch-urile hidrogel hidratează perfect nu doar pielea din jurul ochilor, dar și pe cea din zona pliurilor nazolabiale, a frunții și gâtului.
  • Aplicați patch-urile sub ochi înainte de a machia pleoapele cu fard. În acest fel, după ce le veți scoate, totul va fi impecabil.
  • Patch-urile pot fi păstrate în frigider. Hidrogelul rece oferă pielii o senzație plăcută de prospețime și tonifiere.
  • Tenul va avea întotdeauna un aspect fresh și odihnit, chiar și după zborul cu avionul. Doar aplicați patch-urile sub ochi cu 20 de minute înainte de aterizare.
  • Faceți sport dimineața? După antrenament, patch-urile vor reduce inflamațiile și vor oferi energie. Buna dispoziție pentru întreaga zi va fi garantată!

Produsele Mary Kay® pot fi procurate doar prin intermediul Consultanților de frumusețe. Dacă încă nu aveți Consultantul dvs., sunați la 022-259-800 și reprezentații Beauty Center Mary Kay vă vor ajuta să îl găsiți!

De asemenea, puteți scrie mesaje pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/mkmoldova/

Andrei Cocieru și Mihaela Teslari: Proba de foc la testul de cunoaștere!
Articolul anterior
În atenţia persoanelor care solicită programarea la examenul de obţinere a permisului de conducere
Articolul următor
Alte articole interesante